Nieuw

Verboden voor negers

In België vervalsen ze zelfs de notulen van de Kamer om het woord neger maar te verdonkeremanen:

Volksvertegenwoordiger Filip Dewinter heeft gisteren in de Kamer gezegd dat De Croo gelijk heeft. Daarbij citeerde Dewinter De Croo, maar kennelijk beging hij een halsmisdaad door in plaats van ‘een zwarte’ ‘een neger’ te zeggen. De Kamer stond op stelten, de (sociale) media ook en de term ‘neger’ werd door Kamervoorzitter Bracke, op vraag van PS-volksvertegenwoordiger Ahmed Laaouej, zelfs uit het verslag geschrapt. Dat is politiek correcte censuur, een vrije democratische rechtsstaat onwaardig. Sam van Rooy, Doorbraak >>

Sam van Rooy verdedigt in het stuk dat islamkritiek geen racisme is.

Ik vind het moemakend en krampachtig. Moemakend, omdat je 100 keer uit kan leggen dat islamkritiek geen racisme is, maar morgen zal het toch weer voor je voeten geworpen worden. Laat dan maar, ik haal mijn schouders op. Het zal wel joh. Krampachtig, omdat islamcritici wel heel bang zijn om voor racist uitgemaakt te worden. Alsof dat de ergste misdaad ter wereld is. Het grootste deel van de wereld is racistisch. Racistisch in de zin dat men liever onder eigen volk is. Helemaal niemand wordt dat verweten, alleen de blanke. Racisme is een stok om blanken mee te slaan, en ik weiger me te laten slaan.

Laatst kreeg ik van een snoeiharde islamcriticus het verwijt dat ik te vaak het woord neger gebruikte. Dat zou ‘veralgemeniserend, generaliserend en denigrerend’ zijn. Ja, het is veralgemeniserend en generaliserend, maar waarom is dat een probleem ? Het is ook geen probleem als ik het heb over blanken, leraren of boeren. En ja, die kun je ook preciseren; Europese blanken en Amerikaanse blanken, landbouwboeren en veeboeren, en leraren komen in vele soorten. Het is geen probleem. Is het denigrerend ? Dat ligt aan de interpretatie van de toehoorder, aan zijn kennelijke eigen innerlijke racisme.

Vroeger zeiden we nikker, omdat dat niet lief gevonden werd zijn we het woord neger gaan gebruiken. En nu mag neger niet meer. Het is een Amerikaans ding, dat is over komen waaien naar Europa, maar laat het lekker daar blijven. Het is onderdeel van de oorlog tegen blanken, het opzetten van allerlei denkbare minderheidsgroeperingen tegen blanken, zoals de cultureel marxisten bedachten. Taal is oorlog en het gedram over het onschuldige woord neger is daar onderdeel van.

Ik hanteer tegenwoordig een andere tactiek, als iemand me voor racist uitmaakt reageer ik met twee letters: JA. Zo, dat is dan onmiddellijk einde gezeik. En of het waar is interesseert me helemaal niet, het is zo’n gruwelijke dooddoener dat het gelijk stil is aan de andere kant.

En verder wat Marcus Garvey zegt:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Verboden voor negers

 1. templars2017 // juni 16, 2018 om 17:50 //

  Hier kun je horen waar michel het over heeft gehad op de Bilderberg conferentie ,het is zonneklaar dat ze daar een heel groot probleem hebben met de weerstand tegen immigratie.
  Het is ook duidelijk dat ze het weten dat we worden omgevolkt en vroeg of laat zal dit hen gepresenteerd worden ,in wat zal de prijs betaald worden denk je…….

  Like

 2. D.Van Dessel // juni 16, 2018 om 20:54 //

  Consulteer het dikke Van Dale woordenboek waar objectief-correct zonder de allerminste politiek-correcte censuur prijkt ; NEGER = EEN LID VAN EEN VAN DE ZWARTE OF DONKERBRUINE RASSEN DIE OORSPRONKELIJK UIT AFRIKA AFKOMSTIG ZIJN”; De notie “neger” is enkel in de benevelde, geïndoctrineerde “geest” van de PoCo pipo/pipa vermeend “racistisch”(sic)

  Like

 3. antiislamnu // juni 16, 2018 om 21:34 //

  Als mensen tegen mij zeggen dat ik een racist ben dan zeg ik altijd ik ben geen racist maar een realist.
  Ik zorg er altijd wel voor dat ik mijn beweringen kan onderbouwen op waarheid en feiten die de linkse kliek natuurlijk liever niet wil horen.

  Like

 4. Als ik kut Duitser zeg staat iedereen te lachen en als ik kut neger zeg ben ik een racist.
  Hypocriete gutmenschen.

  Like

 5. Rob Wuister // juni 17, 2018 om 13:37 //

  Leuk die baby gorilla op de foto…en wat oer lelijk is hij/ zij / het…oja en zo ontzettend kansloos! lol

  Like

 6. Greengo // juni 17, 2018 om 15:41 //

  The Unknown History of Islam 09 – Racism and the Islamic Slave Trade
  (Met twee voorgaande delen in deze serie.)

  Like

 7. LoL:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s