Nieuw

Trump dreigde 25 miljoen Mexicanen naar Japan te sturen

VANCOUVER – Een spraakmakende uitspraak van Donald Trump tijdens de G7-top in Canada. Naar verluidt heeft hij tegen de minister-president van Japan, Chinzo Abe, gezegd dat hij zo 25 miljoen Mexicanen naar zijn land zou kunnen sturen, om hem iets te leren over de migratiekwestie.

Tijdens een meeting bracht Trump het migratieprobleem ter sprake, waarna hij zich tot Chinzo Abe richtte. “Shinzo, jij hebt dit probleem niet, maar ik kan je 25 miljoen Mexicanen sturen. Dan ben je binnen no time weg”, aldus de president van Amerika volgens de berichtgeving van Sky News.

In een gesprek over terrorisme haalde Trump ook hard uit naar de Franse president Emmanuel Macron. “Aangezien alle terroristen in Parijs zitten, moet jij hier alles over weten, Emmanuel.”

Bron:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2178978/trump-dreigde-25-miljoen-mexicanen-naar-japan-te-sturen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Trump dreigde 25 miljoen Mexicanen naar Japan te sturen

  1. maarten1954 // juni 17, 2018 om 18:02 //

    Ik ga meneer Trump steeds aardiger vinden…gek hee!?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s