Nieuw

Microfoon van Brits EU-lid in EU-parlement uitgeschakeld voor het stellen van een ‘goedgekeurde’ vraag over Tommy Robinson

Het Britse lid van het Europees Parlement, Janice Atkinson, heeft geprobeerd de urgente mensenrechtenkwestie van de geheime overbrenging van Tommy Robinson van een veilige gevangenis naar een zeer gevaarlijke gevangenis bij de ENF-groep vandaag aan de orde te stellen.

Haar microfoon werd uitgeschakeld (videofragment onderaan) en ze werd beschimpt door conservatief lid van het Europees Parlement, Ashley Fox, voordat ze haar inleidende verklaringen kon laten passeren. Janice beschrijft hier het evenement:

“Het werd goedgekeurd door de voorzitter en ik moest het woord voeren vóór de stemming.

Maar zoals gewoonlijk worden we, ondanks de toestemming, de mond gesnoerd.

Ik werd ook aangevallen in een nare verbale uitwisseling, niet gefilmd op de camera, met de leider van de Britse conservatieven, lid van het EP, Ashley Fox, die ik niet boven het lawaai kon horen.

Maar zijn gelaatsuitdrukkingen vertelden me dat hij het niet op prijs stelde dat ik hen vroeg tussenbeide te komen en met hun minister van Binnenlandse Zaken en Justitie te spreken over de uitzetting van Tommy Robinson uit de relatief veilige Hull-gevangenis naar Leicester, dat een zeer hoge moslimbevolking heeft. Die moslimbevolking bedreigde Tommy gisteravond met de dood.

Bij deze boze woordenuitwisseling zei ik tegen Mr Fox dat zijn regering bloed aan hun handen zal hebben als Tommy iets overkomt en dat Lord Pearson persoonlijk de minister van Binnenlandse Zaken, Sajid Javid, zal aanklagen.

Het gebeurde net nadat we eer betuigd hadden aan het vermoorde parlementslid Jo Cox. We hebben haar allemaal herdacht. Helaas gebruiken leden van het Europees Parlement van de Britse Labour Partij haar naam om mij te zwart te maken. Maar dat is tegenwoordig de staat van UK Labour.”

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/06/british-meps-microphone-turned-off-in-european-parliament-for-asking-approved-question-about-tommy-robinson/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Microfoon van Brits EU-lid in EU-parlement uitgeschakeld voor het stellen van een ‘goedgekeurde’ vraag over Tommy Robinson

  1. De meeste leden van het Europees parlement zijn massa moordenaars zoveel kan ik wel stellen. Zullen ooit hiervoor veroordeeld gaan worden. Europa loopt op zijn eind en dan zijn ze niet meer veilig.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s