Nieuw

Mel Gibson: Hollywood is een parasietennest waar kinderbloed wordt gedronken

Hollywood-studio’s zijn ‘doordrenkt van het bloed van onschuldige kinderen’, aldus Mel Gibson, die beweert dat de consumptie van ‘babybloed zo populair is in Hollywood dat het in feite als een eigen valuta functioneert’.

Hollywood-elites zijn een ‘vijand van de mensheid die voortdurend handelt in strijd met onze beste belangen’ en ‘elk taboe dat door God is bekend aan de mensheid wordt overtreden, inclusief de heiligheid van kinderen’, zei Mel Gibson in Londen, waar hij zijn rol in Daddy’s Home 2 promoot, zijn meest prominente rol op het scherm in jaren.

“Het is een publiek geheim in Hollywood. Deze mensen hebben hun eigen religieuze en spirituele leer en hun eigen sociale en morele kaders. Ze hebben hun heilige teksten – ze zijn ziek, geloof me – en ze kunnen niet meer op gespannen voet staan met waar Amerika voor staat”.

Mel Gibson verscheen vrijdag op de Graham Norton Show op de BBC, en hij schetste geschokte gasten over de echte aard van Hollywood-elites in de groene kamer backstage na zijn optreden.

Gibson legde uit dat hij de laatste tien jaar “werkte aan mijn eigen ideeën, buiten het Hollywood-systeem” nadat hij in 2006 door Hollywood op de zwarte lijst was gezet voor het delen van opinies over de industrie en de wereld die in strijd zijn met de liberale orthodoxie, en zei: “Ik weet niet hoe ik het zachtjes tegen je moet brengen… Hollywood is geïnstitutionaliseerd pedofilie.

“Ze gebruiken en misbruiken kinderen”.

Lees verder >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on Mel Gibson: Hollywood is een parasietennest waar kinderbloed wordt gedronken

 1. Ik hoorde dat the passion of christ of de Christ 2 er aan gaat komen door Mel Gibson wordt vast een knaller.
  En ja hij heeft waarscheinlijk gelijk met hollywood :
  We danced in the church with the skulls of babies wich they ate and drank the blood from .
  Who killed the babies ? ………Pappa we had to help him .
  https://hslot4.wordpress.com/2017/03/20/hampstead-uncovered-pedogate-is-real/

  Like

 2. templars2017 // juni 16, 2018 om 18:19 //

  Ze hebben alle hun ziel verkocht aan de duivel me dunkt , het is een fenomeen dat nooit in het daglicht is komen te staan ,er waren teveel hoge heren bij betrokken.
  Alles wat met de elite ,eender welke vorm,is rot tot op het bot .
  Zij wanen zich heersers van de wereld , ze zijn het ook zolang niets tegen die lui ondernomen wordt.
  Ze bezitten geld en macht ze beheersen de massa’s door de producties die ze uitbrengen en die iedereen op de lippen ligt.
  Het is niet te omschrijven wat er allemaal gebeurt achter de schermen ,in de wereld die we niet zien ,als er al eens iets aan het oppervlak komt dan wordt alles uit de kast gehaald om het te doen verdwijnen.
  mensen het gaat over kinderen ,vergeet dat niet ,kinderen die over het algemeen sterven in de meest onmenselijke pijn.
  Het is hun geloof dat als een kind sterft met de grootste angsten er een stof in het bloed komt ,aangemaakt door de hersenen, die bij het drinken van dat bloed ee soort van roes geeft .
  Ze drinken mensenbloed om aan hun pervesiteit te voldoen .
  Om deze kleine slachtoffers te hebben moeten ze ergens vandaan komen ,stel je het netwerk eens voor dat daar voor nodig is ,nationaal en internationaal…….

  Like

 3. paulzwueste // juni 16, 2018 om 18:30 //

  Nou ja.
  TV-series met Mel Gibson zijn dus ook al niet meer mogelijk.
  Begrijp ik.

  Like

 4. Ik zou dit zo geloven hoor, maar dit lijkt me een gevalletje fake news. https://www.gossipcop.com/mel-gibson-hollywood-elites-blood-kids-fake-news/

  Ik hoor graag jullie mening.

  Like

 5. jesuiszeus // juni 17, 2018 om 03:28 //

  rook en vuur

  wat is waar?
  halve waarheden?
  leugens?
  echte (mis)info van oprechte mensen (bij vergissing)?
  afgewisseld met goed geconstrueerde disinfo via speciaal geselecteerde doorgeef luikjes?

  [John Wedger (ITNJ Seating)]

  -ik zou zoveel dingen kunnen neerschrijven die in gedachten voorbij flitsen, voor mij onbegonnen werk.
  Fake news te over maar, niet alle ellende staat los van elkaar en, er zijn serieuze problemen en ernstig kindermisbruik is daar een van.

  Like

 6. Daniel // juni 17, 2018 om 12:17 //

  800.000 kinderen verdwijnen jaarlijks in de VS. Waar denk je die eindigen?…

  Like

 7. Daniel // juni 17, 2018 om 12:19 //

  Het is algemeen bekend dat Hollywood een poel van verderf is. Logisch, ‘Hollywood is run by (talmudic) jews’.

  Like

 8. Manipulatie door Hollywood bij de vleet, kijk maar naar de laatste afleveringen van o.a. NCIS, Grey etc etc., de multicultuur word je al hersenspoelend bijgebracht. Ik heb nog nooit zoveel intelligente leidinggevende specialistische managers, chirurgen, CEO’s, hoofdcommissarissen etc. van Afro-Amerikaanse bloede meegemaakt als de laatste tijd, terwijl dit in de werkelijkheid in de US maatschappij ver bezijden de waarheid is en niet alleen in de US wordt die multiculti opgedrongen maar zeer zeker ook bij ons, kijk maar naar snowflake programma’s en vooral de TV reclames. Ben toch benieuwd wanneer de eerste moslim een Bacon burger komt promoten, of een moslima met een product tegen vaginale geurtjes.

  Like

 9. Johan P // juni 17, 2018 om 18:06 //

  Hollywood is een poel van verderf en er zal ongetwijfeld een enorme lading troep geheim worden gehouden. Of dit waar is is lastig in te schatten voor mij.
  Waar ik me zo aan erger zijn figuren als dit, die eerst hun leven lang lekker mee zouden doen en de bek niet opentrekken en dan achteraf opeens met dit soort berichten komen. Is dat om extra aandacht te trekken voor een nieuwe rol?

  En ja, ieder seizoen zie je de best draaiende series steeds multicultureelder worden en steeds meer islam promoten. Ik verdom het daarom om ze te kijken, ik draai wel een rerun van oudere series.

  Like

 10. Von Puffelen // juni 17, 2018 om 23:50 //

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s