Nieuw

Marokkaan krijgt levenslang voor islamitische mesaanval in Finland

Foto: Ter illustratie. Bron: Freeimages / Auteur: Flavio Takemoto

Abderrahman Bouanane, een afgewezen Marokkaanse asielzoeker, is vorig jaar in Finland veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor een waanzinnige mesaanval.

Bij de eerste islamitische terreuraanslag in het land kwamen twee vrouwen om het leven en raakten acht anderen gewond.

Hij was in 2016 met een valse identiteit naar Finland gereisd en radicaliseerde nadat hem asiel was geweigerd.

Het hof hoorde dat hij op de dag van de aanslagen een moskee bezocht en een video van zichzelf opnam waarin hij sprak over vechten voor de islamitische staat.

Bouanane had het hof via een tolk op de hoogte gebracht: “Ik had echt het gevoel dat ik op afstand bestuurd werd… Het idee was om te blijven aanvallen zolang er een hoofd viel.”

“Mijn doel was om vrouwen te raken, niet mannen… Ik was in oorlog tegen vrouwen,” voegde hij eraan toe.

In zijn uitspraak, zei het hof: “Bounane wilde zijn misdaden in verband brengen met de terroristische daden van de islamitische staat… De misdaden werden op dezelfde manier gepleegd als andere aanslagen die de afgelopen jaren in Europa werden gepleegd.”

Bouanane zal ten minste twaalf jaar gevangenisstraf uitzitten, wat in de Finse wetgeving als een levenslange gevangenisstraf wordt beschouwd.

Westmonster >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Marokkaan krijgt levenslang voor islamitische mesaanval in Finland

  1. Fransdo // juni 17, 2018 om 20:12 //

    Het is toch wat? Ben je net gevlucht waarschijnlijk nog persoonlijk geholpen door ‘Mensensmokkelaars Zonder Fatsoensgrenzen’, steek je een paar ongelovigen, vrouwen nota bene, neer die per definitie inferieur zijn aan jou en dan krijg je godverdomme levenslang. Het lijkt de omgekeerde wereld wel. Wij moslims zijn superieur (‘Behead those who insult Islam) en het is niet aan de Kafirs om mij te veroordelen voor wat dan ook. Dus ik nodig alle moslims uit om nog meer vrouwen neer te steken net zo lang tot dat wordt aanvaard dat dit normaal is in onze Cultuur. Wat denken die Kafirs wel?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s