Nieuw

Jummie jummie

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Jummie jummie

  1. Dat Welkomstfeest wordt steeds meer uitgebreid. Nu willen ze de arme hongerlijders ook al spacecake laten eten als ik ’t goed zie.

    Like

  2. Is dit in deze levensbedreigende chaos jouw nieuws ? En mij aanvallen ,omdat ik jouw bericht nooit gelezen kon hebben in die tijd ,terwijl ik dat en de meeste van jouw berichten ,zelf al veeeel eerder geplaatst heb dan jij ? En wat ,als ik al jaren ,jouw berichten plaats ,en juw ideên en gedachtengang ken ,en het dus slechts op de “kop retweet ben ik dus in jouw domme ogen fout? Wat ik jou al eerder in een prive bericht melde , samenwerking is het beste ,jij verdeeld ,want Wilders is beter ,dan Baudet ,dus Forum de grond in bahsen ,net als dat jij bij mij probeerde , wat betekend jou ,en ook mijn stem op Wilders nu ? Die van Forum nog wel iets ,dus “eendracht maakt macht ! Nee ,jij wil aan een “dood paard blijven trkken ,en “walst daarbij ,ook over mij heen ,terwijl ik dezelfde “taak dien als jij ,ik plaatste tot voor kort al jouw berichten ,zelfs ,als ik ze al vier x getweet had ,bekijk mijn Timeline ,en zie voor jezelf ,hoever jouw berichten ,vaak achter de mijne aanhobbellen ! Ëgotripper ! Door jouw verdeeldheidzaaien ,komen wij er nooit ,vindt jij jezelf nou echt belangrijker ,dan wat er in de wereld/EU gebeurt ??

    Like

  3. Rustig maar Marie-Antoinette

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s