Nieuw

Israëlische Likud-politicus: Het Joodse ras is het hoogste menselijk kapitaal – daarom kan Netanyahu niet corrupt zijn

Joodse bluf van de Israëlische regeringspartij: “Je kunt de Joden niet voor de gek houden, wat de media ook schrijven. Het publiek in Israël is een publiek dat behoort tot het Joodse ras, en het hele Joodse ras is het hoogste menselijk kapitaal, het slimste, het meest inzichtelijke”.

In een enigszins bizarre redevoering tijdens het debat over de vele corruptieonderzoeken tegen de Israëlische premier Benjamin Netanyahu, beweert een Israëlische Likud-politicus dat deze helemaal niet nodig zijn. Dit omdat het Joodse ras zo slim en superieur is dat het Joodse volk het had opgemerkt als hun premier corrupt zou zijn geweest.

De joodse Benjamin “Bibbi” Netanyahu leidt in de hoedanigheid van minister-president een coalitieregering van joodse zionistische rechtse partijen die sinds 2015 de staat Israël regeren. Tijdens haar mandaatperiode zijn er een aantal beschuldigingen van corruptie tegen Netanyahu geuit, die behalve mediaberichten ook resulteerden in politie-onderzoeken en een dreigend gevaar dat de minister-president geconfronteerd wordt met een impeachment.

De beschuldigingen van corruptie tegen de minister-president is in de Joodse staat niet onomstreden gebleven, en in veel opzichten is het land in tweeën verdeeld. Nu heeft Netanyahu’s partijcollega en Knesset-lid Miki Zohar een nieuwe manier op tafel gebracht om de kwestie in ogenschouw te nemen:

– Ik kan u iets heel essentieels vertellen. Je kunt de Joden niet voor de gek houden, wat de media ook schrijven. Het publiek in Israël is een publiek dat behoort tot het Joodse ras, en het hele Joodse ras is het hoogste menselijke kapitaal, het slimste, het meest inzichtelijke, zei Zohar onlangs tijdens een Israëlisch radiodebat over beschuldigingen van corruptie tegen Netanyahu.

Zohar ging daarna verder met het citeren van opiniepeilingen die door de Israëlische regering zijn uitgevoerd, die voortdurende sterke steun voor Netanyahu laten zien. Volgens Zohar bewijst dit dat de Joden te slim zijn om voor de gek gehouden te worden door de uitgebreide berichtgeving in de media over het corruptieschandaal.

Ahmad Tibi, die de leider is van de Israëlisch-Arabische nationalistische partij Ta’al, postte na het radiodebat een meme op Twitter, dat bestaat uit een foto van  Zohar met de tekst “Een gekozen vertegenwoordiger van de ‘Joodse staat’ presenteert: Rassenleer”:

Waarop een kleine Twitteroorlog uitbrak tussen Zohar en Tibi.

In een poging om kritiek de kop in te drukken en duidelijk te maken wat hij precies bedoelde te zeggen, gaf Zohar een interview aan Hadashot TV – maar maakte zijn zaak alleen maar erger, ontkennend dat hij de suprematie van het Joodse ras had genoemd, tot hij van een opname van zijn verklaring werd voorzien. En ‘bescheiden’ bekende:

“Het Joodse volk en het Joodse ras behoren tot het hoogste menselijk kapitaal dat er bestaat”, herhaalde hij vervolgens. “Wat kun je doen? We waren gezegend door God… Ik hoef me niet te schamen dat het Joodse volk het uitverkoren volk is; het slimste, meest bijzondere volk ter wereld.”

Bron:

https://www.rt.com/news/429817-jewish-supremacy-israeli-lawmaker/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

15 Comments on Israëlische Likud-politicus: Het Joodse ras is het hoogste menselijk kapitaal – daarom kan Netanyahu niet corrupt zijn

 1. polderboy // juni 16, 2018 om 02:14 //

  Zijn Jamaicanen superieur omdat ze zo een hoog aantal atleten voortbrengen op de korte loopnummers?

  Zijn Kenianen superieur omdat ze vroeger in die barre woestijn allemaal als kind 10 kilometer naar school moesten rennen en daarom iedereen bij de marathon eruit lopen?

  Zijn Joden superieur omdat ze bij diverse onderzoeken gemiddeld een flink hoger IQ hebben, dan bij andere bevolkingsgroepen?

  Zijn Joden daarom in het bezit van het hoogste menselijk kapitaal?
  Was Joseph Mengele, die erg intelligent was, die dus in principe een hoog menselijk kapitaal bezat, ook iemand die daarmee een hoge toegevoegde waarde heeft bereikt voor de mensheid?

  Zijn intelligente mensen minder corrupt?
  Zijn intelligente ratten moreel hoogstaander dan stomme ratten, of vreten ze net zo hard aan een gewond mens als ze uitgehongerd zijn?

  Liked by 2 people

 2. skeeter // juni 16, 2018 om 03:52 //

  simple polderboy, als ze in een fabeltjeskrant geloven zijn ze duidelijk minder superieur

  Liked by 1 persoon

 3. Israëlische Likud-politicus: Het Joodse ras is het hoogste menselijk kapitaal, vandaar dat het geloof cultureel gebonden Kosjere slacht nog steeds in de slachthuizen een opmaat is.

  Like

 4. De ene groep joden is de andere niet. Net als bij de white trash tokkierascisten, waar ik toe behoor, heb je sloebers met pijpekrullen of lang haar die naar oorlogen of gaskamers worden gestuurd voor een heel hoog IQ-doel en je hebt de Poederpruiken die elkaar door middel van propaganda vol met nobelprijzen pleuren of tot uitvinder en ontdekker van leuke dingen voor de mensen bombarderen terwijl de gebraden hanen ze de bek in vliegen. Al met al toch geen vreemde uitspraak voor een moderne proxy-gristenmoslim.

  Like

 5. God spreekt duidelijke taal. Hij zegent Zijn volk, en vervloekt het in één adem als het zich niet aan Zijn wetten houdt. Joden zijn niet zoals de anderen, maakt God duidelijk: ,,Ik heb u afgezonderd van de volken, opdat gij Mij zoudt toebehoren.”(Leviticus 20 vers 26.)
  Als Zijn volk niet goed luisteren,de Tora veracht en afgoden na loopt, dan volgt de vloek:: ,,Ik heb dit volk gezien en zie, het is een hardnekkig volk. Laat mij begaan, dat ik hen verdelg en hun naam van onder de hemel uitwis.” (Deuteronomium 9 vers 14.)
  De zegen wordt beloofd in Dt. 28:1-15, de vloek in 28:15-68, dus 4 keer zo groot !
  Dat staat in de Tora, de enige reden dat JHWH hen laat voort bestaan, is dat er een kleine minderheid zal zijn, die wel tot Zijn eer (en daarmee tot eigen welzijn en zegen voor de wereld) leeft.
  De belachelijke hoogmoed van Knessetlid Miki Zohar slaat dus nergens op, hij heeft bovendien de eigen Tora blijkbaar niet gelezen , in elk geval niet begrepen.
  NB: JHWH heeft zoveel liefde voor Israel en de hele wereld, dat Hij in mensengestalte (Yeshua) voor hen, die eerlijk zijn en hun tekort erkennen, de doodstraf draagt.
  Helaas is het aantal mensen, die deze genade aanvaarden , een kleine minderheid, onder Israel een zeer kleine minderheid van 1 tot 2%.
  Shalom
  Ben Kok (j-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Like

 6. Hebben we Bennie ook weer met ze fantasie vriendje.
  Heb jij nou niks anders te doen.

  Liked by 1 persoon

 7. Hey Bennie, zoek een keer een leuke vriendin of zo.
  Dan heb je een beetje afleiding.

  Liked by 1 persoon

 8. Aldus sprak de Almachtige via een brandende braamstruik: Jullie zijn Mijn Volk en je doet dus maar wat Ik zeg maar hiervoor mogen jullie Mij de schuld geven als de ongelovigen weer gaan zeiken dat jullie weer aan het woekeren zijn en alle moslims hullie kant op sturen en als je ’t niet doet ben je te dom om te poepen want dan breekt de pleuris uit en zal Ik jullie vernietigen. [Breinbrouwsels 2018;06;16]

  Arme pijpekrullers, al net zo gek als de rest van de gelovigen.

  Liked by 1 persoon

 9. Die Joden waren hun tijd toch wel ver vooruit, want Mozes was de eerste, die al een tablet gebruikte. Jammer, dat ie dat ding dan later weer aan gort geslagen heeft,
  De mensheid heeft vervolgens duizenden jaren moeten wachten op de her-uitvinding van dat apparaat.

  Liked by 1 persoon

 10. Wouter Eenhoorn // juni 16, 2018 om 14:39 //

  Ach de jodenhaat zal tot het einde van de wereld blijven bestaan. Die zes miljoen doden zijn kennelijk niet genoeg geweest. Wist je maar van te voren hoe de wereld er uit zou zien
  dan paste je hier toch voor. Moord,doodsla, verkrachting,grote armoe en godsdiensvedwazng en nog veel meer.Of om het opzijn Rotterdam te zeggen ,,een grote kolerezooi”.

  Like

 11. Eigenlijk waren het de vijftien geboden, maar die sukkel heeft onderweg een tablet kapot laten vallen.

  Like

 12. Jodenhaat is het zusje van islamofobie en het nichtje van racisme.

  Like

 13. @ Wouter

  Liked by 1 persoon

 14. Geen vragen meer mogen stellen, niet meer mogen twijfelen aan de inhoud van gebeurtenissen of delen daarvan is het einde van de mens en het begin van een samenleving van robotjes. Gevangenisstraf voor twijfelaars en zelfs voor vragenstellers die zelf tegengestelde bewijzen aandragen, hoe DDRder wil je het nog hebben. Hoe zou het met mevrouw Ursula Haverbeck zijn die als 90-jarige de Holocaust im Frage stellte en dus een paar jaar moet zitten? Of een toenmalig 20 jaar oud kampbewakertje, Reinhold Hanning, die als 94-jarige na ruim 70 jaar nog even moord op een paar honderduizend joden in de schoenen geschoven kreeg en daar nu nog 15 jaar voor kan krijgen. Moeten ze door het straffen van boemannetjes en -vrouwtjes de tanende zieligheid van de voorgeschreven slachtoffers van de eveneens door een brandende braamstruik voorgeschreven holocaust wat Aufschwung geven? Ja, ik heb ’t hele doosje pillen al jaren geleden leeggevreten.

  Liked by 1 persoon

 15. polderboy // juni 16, 2018 om 18:15 //

  In dit kader wel een leuk stukje hier:
  https://www.geenstijl.nl/5142500/partij-van-de-liefde/

  Rosenmöller stelt: “Dat er geen greintje wetenschappelijk bewijs is, van wat Baudet stelt.” Baudet, ietwat beduust,, pareert met “Maar er zijn toch voldoende journalisten.”
  Rosenmöller: “Maar dat zijn geen wetenschappers.”

  Heeft een wetenschapper altijd gelijk?
  Nee, want wat hij zegt moet te toetsen zijn, anders zit je met een dogma in je maag. Kan ook best wel wetenschappelijk leuteren zijn, met dogma’s, maar je moet je wel het onderscheid ervan bewust zijn. Een wetenschapper streeft dus niet naar zijn gelijk, maar wil het gelijk vinden, hij zoekt naar bewijzen die een mogelijk gelijk ondersteunen.

  Als veel wetenschappers zeggen dat ze hetzelfde gelijk steunen, is dat gelijk dan waar?
  “Ja.” zegt Rosenmöller dus.
  Kijk maar eens naar alle nazi wetenschappers die het gelijk van Hitler ondersteunden:
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nazi_ideologues
  Op dat moment leeft wel de overtuiging van het gelijk en de bijbehorende waarheid.

  Rosenmöller had er dus achteraan gemarcheerd met gestrekte arm en doet dat nu dus ook.

  Baudet vraagt zich af of dat Rosenmöller wel te vertrouwen is? Ik ook eigenlijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s