Nieuw

Invasie: Vanaf 1 augustus komen de tweede en derde vrouw aan

Terwijl de federale minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer en zijn wapenkameraden wanhopig strijden voor controle en afwijzing van migranten aan de voordeur, opent de Bondsdag de achterdeur voor de grote gezinshereniging van subsidiaire “vluchtelingen”.

Nu is het dus officieel:

De onuitsprekelijke wet op de gezinshereniging voor subsidiaire “protégés” treedt op 1 augustus in werking, en zo, na twee jaar van een bijna eindeloos debat, vergaat het laatste restje hoop dat dit nog tegengehouden zou kunnen worden. Nu er niets anders te verwachten is, zal de verdere verovering van Duitsland door overstromingen met islamitische buitenlanders onverminderd doorgaan.

Vanaf augustus zullen er minstens duizend gezinsherenigers per maand worden binnengebracht, hoewel niet te voorzien is hoeveel er nog meer onder de hardheidsregeling zullen worden gebracht, waarvan de bagage expliciet moet worden doorzocht op messen, grote hoeveelheden contant geld, valse identiteiten of andere ontoelaatbare voorwerpen voordat ze het land binnenkomen.

Bovendien zal Duitsland, onder het voorwendsel van menselijkheid en internationale solidariteit, dit jaar 4.600 buitenlanders van de hervestiging overnemen en komend jaar 5.600, waarbij ongeveer 3.000 buitenlanders van de hervestiging reeds in het reeds overbevolkte land tegen 2017 zijn gebracht en ruim 47.000 meer naar verluidt bescherming sinds 2013 via andere humanitaire opvangprogramma’s van de federale en deelstaatregeringen zoeken.

De regering van de Federale Republiek wil doorgaan met de hervestigingsprogramma’s en de andere opnameprogramma’s.

Van januari tot april 2018 zijn er al 63 972 asielaanvragen ingediend, terwijl er dagelijks zo’n 500 illegale grensoverschrijders onopgemerkt het land binnenkomen.

Maar aangezien we net lekker aan het uitsterven zijn, omdat westerse vrouwen geen zin hadden om hun plicht te vervullen, zullen de vruchtbare slaveninnen van de islamitische veroveraars graag helpen.

Bron:

Invasion: Ab 1. August kommen die Zweit-und Drittfrauen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Invasie: Vanaf 1 augustus komen de tweede en derde vrouw aan

 1. antiislamnu // juni 16, 2018 om 22:45 //

  En natuurlijk gaan ze allemaal aan het uitkeringsinfus 6 kamerwoningen vreten scholing medische zorg wat zullen die Duitsers blij zijn.

  Like

 2. Nederland in de toekomst : allemaal zwarte hobbezakken aan de waslijnen

  Like

 3. Geen tijd en geld genoeg om hun plicht te vervullen….

  Liked by 1 persoon

 4. Scheisse,wie schaffen das nicht……..

  Like

 5. https://www.telegraaf.nl/nieuws/2182474/duitse-grens-snel-dicht-voor-vluchtelingen
  Hahahaha, ze hebben genoeg ellende voor 100 jaar binnen gehaald.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Invasion: Ab 1. August kommen die Zweit-und Drittfrauen – SoundOffice-PolitBlog

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s