Nieuw

Hoor je het ook eens van een ander

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Hoor je het ook eens van een ander

 1. Zo ken ik ze weer, met zo’n roze tutu aan die ze in Syrië niet mochten dragen van die lui die zelf een maxijurk dragen.

  Like

 2. Eindelijk eens je eigen vrouwtje mee op stap genomen ? Of is hier ergens meer inhoudt te vinden ? En jij vindt het gek dat mijn tweets vaak dagen op de jouwe vooruit lopen ? En probeert mij te “katten ,dt ik jouw bericht nooit kan hebben gelezen in die tijd ? Met welk doel stel doe jij deze vraag/vaststelling ,omdat ik klakkeloos jouw evt onbetrouwbare berichten over neem ,of mij voor lul zetten ,dat ik tweets ongelezen de “lucht in stuur ? Kijk naar mijn verzonden hoeveelheid tweets ,en dan die van deze mij beschuldigende No ,No ,zie de verschillen in jaren en aantallen verzonden tweets hij moet mijn”stof happen ,in zo,nkorte tijd ,en dat “steekt deze zogenaamde actie voerder ,die er vooral op geilt , zoveel als maar mogelijk is ,like,s verzamelen om zijn eigen minderwaardigheidscomplex op te vijzelen ! Zielig hoopje mens ,hij rad in de openbaarheid ,terwijl ik mijn “grieven ,hem liet toekomen via prive berichten !!

  Like

 3. yep das een echte ,maar om echt in een jurk te verschijnen ontbreken de ballen nog …..
  het is altijd hetzelfde liedje ,iedereen moet hen de lof zingen want zelf helemaal het rond krijgen gaat niet ……
  Zal ook nooit gaan ,de bedrading in de hersenen laten het niet toe ,oeps dat is discrimineren zeker????

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s