Nieuw

Heel binnenkort vindt er weer een gifgasaanval plaats in Syrië – Washington maakt weer miljoenen over naar The White Helmets

Destroyer launching Tomahawks, screenshot YT

The White Helmets is een fake-liefdadigheidsorganisatie.

Het is een propagandamachine die door het Westen gefinancierd wordt en die gebruikt wordt om cruise missile aanvallen op Syrië te rechtvaardigen door fals flags te ensceneren, zogenaamde gifgasaanvallen.

6.6 miljoen wordt er dit keer overgemaakt.

 Funding for the Syrian Civil Defense and UN International Impartial and Independent Mechanism”noemt de U.S. Dept. of State, Diplomacy in Action, de oorlogsdonatie.  Je moet maar durven.  “Financiering van de Syrische burgerbescherming en het VN internationaal onpartijdig en onafhankelijk mechanisme”… door het Amerikaanse ministerie “Diplomatie in actie”.   Diplomatie…  Je moet maar durven. Golfbrekers >>

Trump zinkt steeds dieper weg in het globalistische moeras:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Heel binnenkort vindt er weer een gifgasaanval plaats in Syrië – Washington maakt weer miljoenen over naar The White Helmets

 1. Je hebt ook Trumps uitleg hier over gelezen ? “Nico Haak en de paniekzaaiers ? Jij valt medestanders aan ,ter eigener glorie ! En probeert diegene vast te pinnen op een retweet ,van notabene jouw eigen bericht ,want ,heb jij nooit kunnen lezen in die tijd ? ,zo,n 14 u voor jou had ik dat kutbericht ook al geplaatst ,net al bijna de meeste van jouw tweets ,en toch zonder commentaar plaats ik de jouwe ook steeds weer ,in dit geval doet overdaad geen schade ,maar jij zelfingenomen klootzak denkt alleen aan de “likes en retweets ,en hoe je de beste kan worde n ,sterkte met je zelf en groteske ego !! Hetzelfde doe je tussen Forum en Wilders ,verdeeldheid zaaien ,resultaat wat jij wil ,dat Geert ,na 9 jr bereikt heeft ,dat de stem van anderhalf miljoen stemmers 0 waard is ,en dus Forum de grond in boren ,zodat links helemaal geen tegenstand meer ondervindt ?? Jij bent een domme egocentrische domme lul !! Klagen bij je vrouw helpt je niet ,zij wist dit al !!

  Like

 2. polderboy // juni 16, 2018 om 22:52 //

  Ze moeten de poen nu wel met de UN delen, die de poen distribueert en de zaakjes controleert.
  https://www.state.gov/r/pa/prs/ps/2018/06/283220.htm

  Trump heeft blijkbaar wat voorwaarden ingebouwd.
  Die bewering van die witte helmen dat ze met 200 man 100.000 mensen onder het puin van honderden gebouwen hebben uitgegraven met hun planten schepjes, en daarmee 100.000 mensen het leven hebben gered, was ook wel wat twijfelachtig.

  Nu zal de UN controleren of dat ze daarom nog de helft van die 6,6 miljoen krijgen, als ze weer zo een aantal met hun schepjes onder het puin vandaan graven.
  Dar wordt heel, heel hard werken voor die witte helmen.

  Like

 3. zwartschakel // juni 16, 2018 om 22:18
  Jij bent een domme egocentrische domme lul !! Klagen bij je vrouw helpt je niet ,zij wist dit al !!
  ————–

  Het is dat ik je wel mag en je een pak krediet bij me hebt.

  Maar je bent zwaar over de rand.

  Ik hou het er op dat het zaterdag is en je wat gedronken hebt, als je dit nog een keer doet, in 3 verschillende comments nb., dan vlieg je.

  Like

 4. @zwartschakel

  Leer er maar mee leven dat we op iedereen kritiek hebben, ongeacht of dat FvD, PVV of whatever is.

  We worden niet betaald en nemen geen geld aan. Onze kritiek op FvD en PVV valt echt wel mee, al dacht Wilders me te moeten blokken op twitter.

  De redactie bepaalt ook welke cartoons we hier plaatsen, en als jij ze niet begrijpt, dan is dat niet ons probleem.

  Als Fenixx je irriteert is er niemand die je verplicht om hier langs te komen.

  Het staat niet in onze voorwaarden, want die betreffen alleen strafbare uitlatingen, maar je zal zelf ook wel kunnen bedenken dat het geen pas geeft om de redactie een potje uit te gaan lopen schelden.

  Like

 5. polderboy // juni 17, 2018 om 10:12 //

  Mijn domme egocentrisch lul is god zij dank een domme egocentrische lul.
  Een sympathieke lul die tegen een andere lul zegt: “Nee hoor, na u, gaat u maar voor, ik heb de tijd, ik wacht wel, het is mijn droomvrouw dan wel, maar ik geloof in die platonische vonk die we zullen hebben”, is niet echt eentje die ver komt lijkt me.

  En een klootzak die van nature niet enorm zelfingenomen met zichzelf is, omdat al die bewoners van hem allemaal van die linkse depressievelingen zijn, kun je het als kerel helemaal mee vergeten: “Nog meer nazaten met hun ecologische voetafdrukken het klimaat laten verkankeren, en al die hulpbronnen erdoor laten jagen? Die dan met die erflastschuld uit de slaventijd het flikken om Sinterklaas en Zwarte Piet te vieren? Die misschien weer op populistische partijen gaan stemmen? Nee, wij blijven in ons nest rotten, doodziek zijn we van die gedachtes.”

  Er is niks mis mee om een zelfingenomen klootzak te zijn of een domme egocentrische lul. Sterker nog, zonder die mentaliteit van die twee waren we als Nederlanders allang uitgestorven.

  Like

 6. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s