Nieuw

Gambiaanse asielzoeker rand 90-jarige vrouw aan en probeert haar trouwring te stelen

Archieffoto.

Duitsland – Een 90-jarige vrouw in een verpleeghuis werd wakker omdat ze onzedelijk werd betast door een man die daarop de bejaarde vrouw probeerde te beroven. De man kon echter gearresteerd worden.

De 21-jarige man is hechtenis wegens poging tot diefstal en seksueel geweld tegen een 90-jarige in een verpleeghuis in Wendlingen.

De asielzoeker uit Gambia zou op 26 mei ’s ochtends een verpleeghuis zijn binnengedrongen en een slapende oude vrouw onzedelijk betast hebben, deelden de politie en het openbaar ministerie op vrijdag mee.

Toen de vrouw door de aanranding wakker werd, zou de 21-jarige geprobeerd hebben de trouwring van haar vinger te trekken, wat hem niet lukte.

Volgens de politie nam hij een flatscreentelevisie mee, maar gooide die op de vlucht weg.

Omdat een verpleger erin geslaagd was een foto van hem te maken, werd de man later opgepakt in een asielcentrum in het nabijgelegen Oberboihingen bij Nürtingen.

Bron:

https://www.msn.com/de-de/nachrichten/panorama/seniorin-wird-im-schlaf-sexuell-bel%C3%A4stigt-und-beraubt/ar-AAyHoV2

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Gambiaanse asielzoeker rand 90-jarige vrouw aan en probeert haar trouwring te stelen

  1. Kunnen wij ook niet onze mafketels aan een paar smokkelaars meegeven die dan in Gambia of een ander durp daar in de buurt asiel aanvragen en als die lui ze weigeren zeggen we gewoon dat we ze niet willen hebben want iedereen kan wel zeggen dat ie uit Nederland komt? Tenslotte doen hullie het ook.

    Like

  2. jackvanderveen // juni 16, 2018 om 19:16 //

    Aanranden, och dat overkomt een negentig jarige niet elke dag meer, veronderstel ik.
    Maar die trouwring willen stelen is toch wel héél minderwaardig.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s