Nieuw

Francken: “Illegale migratie moet stoppen, want dit loopt echt fout af voor iedereen”

Theo Francken wil zo snel mogelijk een einde maken aan de instroom van illegale vluchtelingen, maar is niet gekant tegen de opname van meer “echte” vluchtelingen. Dat zei hij tijdens een debat met Bob Pleysier, oud-directeur van Fedasil, en Liesbeth Van Impe, hoofdredacteur van Het Nieuwsblad, in ‘De Afspraak op vrijdag’. In die krant gaat Francken nog een stapje verder. “Wie naar Europa komt, verliest het recht op asiel”, stelt hij voor.

De staatssecretaris waarschuwde er in ‘De Afspraak’ voor dat illegale migratie moet gestopt worden, “want dit loopt echt fout af voor iedereen op termijn, zeker in Europa”.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/francken-illegale-migratie-moet-stoppen-want-dit-loopt-echt-fout-af-voor-iedereen~ab55353f/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Francken: “Illegale migratie moet stoppen, want dit loopt echt fout af voor iedereen”

 1. Duchesne // juni 16, 2018 om 11:15 //

  Lrgale migratie is net zo funest….maar zorgt dan wel weer voor werkgelegenheid…https://www.bbc.com/news/world-europe-44502949
  als je zo ten minste wil dat je economie draait….

  …en direct buiten de hekken is er geen bescherming, dus men zal in de toekomst veilige tunnels aan leggen om toeristen vanaf luchthaven tot de Eifeltoren en het Louvre te beschermen…

  Blijkbaar ontgaat mensen de absurditeit die plaats vind, en wil men sneller meer waanzin….ach, als we toch kapot moeten, dan liever snel en heftig dan traag en tergend..

  En zo word Europa verrijkt met andere culturen, en staan in vele landen op de straathoeken geuniformeerde lieden met machine pistolen, die straks een status krijgen om ongestraft te mogen doden, de wetsvoorstellen zijn al in behandeling….

  Ga liggen en laat u slachten schapen, want de herder heeft de kudde verkocht voor een avondje bij de hoeren…

  Like

 2. Legale migratie zou geen probleem hoeven zijn wanneer het lieden betreft met een gelijkwaardig cq hoger intellect icm dezelfde normen en waarden. Import van 3e wereld bewoners is voor het overgrote deel NIET gelijkwaardig. En derhalve geen enkele positieve toevoeging.
  De term ‘verrijking’ is een linkse vinding. Puur om te verdoezelen dat het letterlijk ‘verarmoedisering’ betreft. (waar zoals bekend, ‘links’ haar bestaansrecht aan ontleend)

  Desondanks is legale migratie wel degelijk aan grenzen gebonden.
  Of anders gezegd, een probleem zodra het de draagkracht van een land mbt tot bijv. de beschikbare leefruimte overschrijdt.
  Wat Nederland betreft is een ‘bevolkingsdichtheid’ van max. 13 miljoen het hoogst haalbare. (overigens zou 10 miljoen nog veel beter zijn)

  And last but not least, dient het begrip ‘vluchteling’ drastisch te worden geherdefinieerd.
  Als een “dwars zittende scheet” voldoende aanleiding geeft om het predikaat ‘vluchteling’ te verwerven dan zijn we absoluut de weg kwijt!

  Like

 3. Nee hoor, de term verrijking klopt helemaal.
  Het hangt er maar net van af van welke kant je dat bekijkt.
  Ze verrijken zich aan alle kanten, pakken met gratis geld wat ze hier ophalen.

  Liked by 1 persoon

 4. Francken, de liegende leugenaar van Marrakesh.

  Nog nooit zijn er zoveel sharia-mohammedanen geïmporteerd als juist onder Francken. Pas nog heeft Francken zijn handtekening gezet onder het verdrag van Marrakesh, wat geheim gehouden werd en waar wij niks van mochten weten.

  Francken moesten ze ondersteboven aan zijn enkels ophangen en hem uit laten drogen tot het vlees van zijn karkas valt.

  Like

 5. Von Puffelen // juni 16, 2018 om 16:21 //

  Stoppen met oorlogjes voeren voor de elites is veel effectiever.
  Defensie hoort de landsgrenzen te verdedigen en geen pijpleidingen en/of papavers in de zandbak.
  Het woord ‘defensie’ zegt het al.
  Zij daar en wij hier, het is heel simpel.

  Like

 6. Het leger is zichzelf aan het opheffen.
  Mijn broertje, een sergeant majoor, al zo’n 35 jaar in het leger als beroeps, die hebben ze nu opgeleid om wasmachines en verwarmingen te repareren.
  Wat is de bedoeling dan dat hij nog in het leger gaat doen?

  Like

 7. De man, mijn broertje dus, is er begonnen als monteur voor elk denkbaar voertuig, jeeps tanks, maakt niet uit wat, als het maar rijd.
  Waarbij hij bij elk nieuw voertuig of verandering een complete cursus kreeg + uitstapjes in fabrieken om overal volledig van op de hoogte te zijn en op die manier een ploeg monteurs onder je kunnen hebben werken en daar leiding aan te kunnen geven.
  En dan eindig je als verwarming monteur.
  En weg is alle kennis die ze er in gestopt hebben over het leger en voertuigen.

  Like

 8. Ergens wel logisch (als ik er over nadenk), ze hebben nog maar weinig rijdend materiaal.
  Wat moet je dan met monteurs en leraren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s