Nieuw

Bende asielnegers valt Duitse politie aan

Een bende van tussen de twaalf en twintig asielzoekers, bewapend met verschillende wapens, lanceerde een aanval op politieagenten die een twintigjarige Liberiaan probeerden te verhuizen naar een andere faciliteit.

Het incident vond eerder deze week plaats in een asielhuis in de stad Göttingen in Nedersaksen toen de ambtenaren probeerden om de 20-jarige te verwijderen en hij weigerde mee te werken, rapporteert Die Welt.

Volgens een woordvoerder van het stadsbestuur had de asielzoeker problemen veroorzaakt onder andere bewoners van de opvang, onder meer door anderen te intimideren en te storen door veel lawaai te maken.

Ondanks het feit dat de 20-jarige aanvankelijk instemde om naar een andere faciliteit te verhuizen, weigerde hij zijn woonplek te verlaten toen de ambtenaren bij de opvang aankwamen en een groep van ongeveer 20 van zijn vrienden de functionarissen begon te intimideren, die vervolgens de politie belden.

Toen de politie arriveerde, werden de migranten nog agressiever en vielen ze de agenten aan met geïmproviseerde wapens, waaronder stokken, fietsen en wat voor materiaal dan ook ze konden vinden, totdat de politieagenten de situatie weer onder controle kregen door peperspray te gebruiken.

De stadswoordvoerder zei dat de politie het incident nog aan het onderzoeken was en dat er tot nu toe geen arrestaties zijn verricht anders dan de 20-jarige Liberiaan, die naar een psychiatrische afdeling werd gebracht omdat hij zelfmoord dreigde te plegen tijdens het incident.

In totaal wonen ongeveer 100 asielzoekers in de opvang, voornamelijk afkomstig uit Afghanistan, Pakistan, Liberia en Ivoorkust.

De aanslag is de zoveelste daad van geweld van asielzoekers tegen politieagenten. Eerder deze week slaagde een afgewezen Nigeriaanse asielzoeker die op deportatie was gezet erin het vuurwapen van een agent af te pakken en probeerde de politieagent neer te schieten.

Het incident leidde tot kritiek van de Duitse politiebond, die het onaanvaardbaar vond.

Bron:

https://www.welt.de/vermischtes/article177503726/Goettingen-Wollten-Verlegung-verhindern-Migranten-gehen-auf-Polizisten-los.html

http://www.breitbart.com/london/2018/06/16/watch-group-of-asylum-seekers-attack-german-police-during-attempt-to-relocate-migrant/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Bende asielnegers valt Duitse politie aan

 1. antiislamnu // juni 16, 2018 om 20:40 //

  Ongelooflijk hoe lang pikken we dit nog dit kan je met alle beste wil van de wereld echt geen vluchtelingen meer noemen.
  Of ze nou psychopaten zijn of wat je ook kan bedenken dit gedrag past gewoon niet bij vluchtelingen.
  Dit is meer het gedrag van een veroveraar een soldaat op oorlogspad of een of andere roversbende.
  Is dit nou die enorme verrijking die ons voorgespiegeld werdt zijn dit de nieuwe tandartsen en hoogopgeleiden van Rutte?

  Liked by 1 persoon

 2. Wat een vreselijk KUT land is Zweden geworden en het was zo mooi land met aardige mense verziekt net als Nederland door de Politiek wat zich Elite durft te noemen maar wat een klootzakken zijn dat net als in Nederland.Abfuren.

  Like

 3. Zweden is al opgegeven,dit hierboven gebeurt dagelijks in Duitsland,net zo’n vreselijk land geworden als Zweden.
  En welke landen volgen nog??

  Like

 4. Yvonne // juni 16, 2018 om 21:14 //

  Sloffeslipper en lucie, dit artikel gaat over Duitsland

  Liked by 2 people

 5. Yvonne, als ze lezen dat het van rommel is, dan zal het wel over Zweden gaan.
  Zo iets denk ik, en dan niet verder lezen.
  Maar verder blijft Zweden natuurlijk een opgegeven KUT land, maar daar ging het artikel dus niet over.

  Like

 6. D.Van Dessel // juni 16, 2018 om 22:04 //

  Waarom worden die balorige negers niet door de Politie tot pulp geslagen met de lange wapenstok, zodat ze geleerd worden WIE de baas is Eigen Land is !

  Like

 7. ‘k Kan ’t alleen maar toejuichen dit. En dat ’t nog velen malen vaker mag gebeuren. Hoe bloediger, hoe beter.

  Als alle methoden om regeringen tot in inkeer te brengen zijn uitgeput cq alle normale manieren om de verwarde politici/overheden in W-Europa tot inkeer te brengen falen,. laat dan de door -hen zelf veroorzaakte- ellende hen maar overspoelen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s