Nieuw

80 procent van de Italianen steunen de sluiting van havens voor schepen met immigranten

Patriotten Italië, screenshot Matteo Salvini facebook

Een overweldigende meerderheid van de Italianen steunen het initiatief van de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken de havens af te sluiten, zodat de migratieboot Aquarius niet de Italiaanse kust kan aanleggen.

De georganiseerde Afrikaneninvasie slaat hard toe in Italië en de culturele tsunami zorgt op veel plaatsen voor chaos. Afgelopen week besloot de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken van Italië Matteo Salvini om de Italiaanse havens voor schepen met gelukzoekers uit Afrika af ​​te sluiten, met de bedoeling de Italiaanse bevolking te beschermen.

Internationale politieke reacties, zoals van de voornamelijk door het uitverkoren volk bestuurde massamediabedrijven, veroordeelde de ingreep en eiste dat Italië een meer “menselijk” gezicht moest tonen, maar uit een recente enquête blijkt dat 80 procent van het Italiaanse volk de minister van Binnenlandse Zaken steunt in deze kwestie. Dit kan erop wijzen dat de Italianen de derde wereld invasie, die als een epidemie over het land rolt, zat zijn geworden.

De enquête is uitgevoerd op basis van gegevens verzameld door het Eumetra Institute en het Institute for International Affairs. Gegevensverzamelaar is Alessandro Amadori. Dit rapporteert de Italiaanse publicatie Affaritaliani.

– De statistieken zijn heel duidelijk: 30 procent van de Italianen is ervan overtuigd dat alle immigranten uit Italië moeten worden gedeporteerd, zei Amadori.

– Vijftig procent is bereid een gedeeltelijke acceptatie van de immigranten te overwegen, maar pas na een serieuzer en zorgvuldiger onderzoek van hun vermeende asielnoodzaak dan nu het geval is. Slechts 20 procent verwelkomt alle immigranten, zegt hij.

– De overgrote meerderheid, ongeveer 80 procent, steunt het ministerie van Binnenlandse Zaken en in het bijzonder de minister van Binnenlandse Zaken, voegt Amadori eraan toe.

Het volk blijkt met dit antwoord zich sterk te verenigen met Salvini’s beleid dat hij had beloofd om hard op te treden tegen de massa-immigratie. Tijdens de verkiezingscampagne had hij beloofd dat hij zou werken aan de deportatie van een half miljoen illegale immigranten uit Italië.

De boot Aquarius die meer dan 600 invasiers aan boord heeft en gecontroleerd wordt door Artsen zonder Grenzen en SOS Méditerranée, en door Salvini is verhinderd in Italië aan te leggen, is Salvinis eerste anti-massa-immigratie overwinning. Terwijl het Italiaanse volk hem toejuicht, krijgt hij kritiek van de globalistische Franse president Emmanuel Macron, die Salvini’s bedoelingen weerzinwekkend vind.

Maar Macron’s kritiek is volgens de Italiaanse premier Conte een schijnvertoning, omdat Macron, terwijl hij Salvini bekritiseerde, niet vertelde dat Frankrijk al lang geleden had besloten haar grenzen in het zuiden aan Italië voor immigranten te sluiten , wat tot gevolg had dat Italië de complete klap moest opvangen van de naar schatting ongeveer 640.000 immigranten die sinds 2013 Italië hebben overspoeld. Conte bekritiseerd daarom Macron’s Frankrijk voor een “hypocriet land” te zijn en beloofde dat Italië zich niet de les zal laten lezen door Frankrijk.

Salvini beantwoordt ook Macron met zijn vastberadenheid om te voorkomen dat het schip in Italië wordt aangelegd.

– Als er geen publieke verontschuldiging komt, doet de minister-president Conte recht als hij besluit Frankrijk niet te bezoeken, zei Salvini in een waarschuwing om een geplande ontmoeting tussen de twee leiders op te schorten.

Wat er met het schip gebeurt dat eigendom is van “mensenrechtenorganisaties” die zijn eigen migratiebeleid voert zonder de steun van enige legitieme Europese staat, is op het moment van schrijven nog onduidelijk.

Bron:

http://www.affaritaliani.it/politica/migranti-l-80-degli-italiani-appoggia-la-linea-di-salvini-e-del-governo-545400.html?refresh_ce

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6948 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on 80 procent van de Italianen steunen de sluiting van havens voor schepen met immigranten

 1. 🙏🏼

  Like

 2. antiislamnu // juni 16, 2018 om 20:46 //

  Laat ze sterven een zeemans graf lijkt mij voor iedereen een geweldige oplossing

  Like

 3. skeeter // juni 17, 2018 om 05:03 //

  slechts 80% ? lopen er nog zeker 20% geschiften rond.

  Like

 4. Claudia M. // juni 17, 2018 om 08:14 //

  Weerzinwekkend is, dat wij hier opgescheept worden met barbaren waarvoor we ook nog eens van de wieg tot het graf moeten betalen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s