Nieuw

Wilders vreest voor leven islamcriticus Tommy Robinson

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Wilders vreest voor leven islamcriticus Tommy Robinson

 1. Ook al laat het standpunt van onze regering zich raden, ben ik toch benieuwd wat dat zal zijn. En de Brusselse EU houdt zich intussen oorverdovend stil, evenals de overige lidstaten en andere landen in de wereld.
  Of wordt het volk, ook i.v.m. deze belangrijke gebeurtenis, gewoonweg in onwetendheid gehouden door onze gemanipuleerde media???

  Like

 2. Van de week ook al gereageerd op Annabel naninga die over wilders liep te huilen dat het bij de FVD opvallend still is omtrend de zaak Tommy Robinson en dat hun ware kleur zich toont .

  Like

 3. polderboy // juni 15, 2018 om 18:20 //

  Deze had ik nog niet gezien van Tommy:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s