Nieuw

‘Poging tot ontvoering’ van meisje (12) in Primark in Eindhoven

Screenshot YouTube.

Door: Chiel Timmermans

EINDHOVEN – Een meisje van 12 dreigde afgelopen weekend te worden ontvoerd in de Primark in Eindhoven. Dat zegt de moeder van het slachtoffer. De politie neemt de zaak hoog op.

Haar dochter stond misschien twee meter verderop, meer zal het niet zijn geweest. Terwijl moeder en oma zaterdagmiddag in de kelder van kledingwinkel Primark in Eindhoven beha’s uitzoeken, bekijkt het meisje (12) iets verderop een rek met glimmende telefoonhoesjes. Opeens staat er een vrouw naast haar: donkere krullen, jaar of dertig, getinte huid en met een roze vestje aan.

„Ze zei ‘kom, kom’ tegen mijn dochter en maakte een wenkend gebaar met haar handen”, vertelt de moeder, die uit angst niet met naam in de krant wil.

Lees verder:

https://www.ed.nl/eindhoven/poging-tot-ontvoering-van-meisje-12-in-primark-in-eindhoven~ad1e844c/

(h/t Duchesne)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6948 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on ‘Poging tot ontvoering’ van meisje (12) in Primark in Eindhoven

 1. Claudia M. // juni 15, 2018 om 20:10 //

  Ik heb het al eens eerder geschreven, op het moment dat je ze los laat en dat geldt voor zowel meisjes als jongetjes, moet je ze voorbereiden. D.w.z. dat er rare mensen rondlopen en dat je daar niet op in moet gaan, maar gauw naar huis of terug naar vaders of moeders. Over niet al te lange tijd gaat mijn kleine buurmeisje ook de wereld verkennen; ik heb een mooi cadeautje; een fluitje aan een koord. Blazen meid en het ding maakt een tering herrie! De jonge dame in kwestie was blijkbaar op haar toekomst bereid!

  Oh, even off topic, zou in Spanje nu ook het Zweedse virus heersen?
  http://www.geennieuws.com/2018/06/spanjes-angela-merkel-minister-grande-marlaska-wil-de-grenzen-voor-gelukszoekers-wagenwijd-open-zetten/
  Je zult er maar wonen… Als dit doorgaat kan je je spullen dus gewoon pakken. Kunnen de Spanjaarden het beter direct terug geven aan Marokko, dan is het tenminste ook geen EU meer.

  Like

 2. De nieuwbakken minister van buitenlandse zaken van Spanje wil het prikkeldraad en de stalen hekken van Ceuta en Melilla in Marokko slopen, omdat overklimmende migranten zich daaraan kunnen bezeren.
  Daar ben ik het helemaal mee eens.
  Echter onder één voorwaarde. Dat het vervangen wordt door een tankgracht die gevuld is met zwavelzuur en salpeterzuur met daarin drijvende explosieven met een slagkracht van een halve megaton.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s