Nieuw

Marokkaan tot levenslang veroordeeld voor de bloedige aanslag in Finland

Abderrahman Bouanane beweerde dat hij een 17-jarige was genaamd Abderrahman Mechkah. © privé

Een 23-jarige Marokkaanse asielzoeker is nu nu veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf wegens twee moorden en acht moordpogingen in Turku verleden jaar. De misdaden werden gepleegd voor terroristische doeleinden, volgens de rechtbank.

Het was de 23-jarige Marokkaanse Abderrahman Bouanane die in augustus vorig jaar een meedogenloze terroristenraad uitvoerde in Turku, Finland.

Hij stak een tiental mensen neer waarvan er twee omkwamen en acht zwaargewond raakten.

– Drie mannen renden rond en riepen Allahu Akhbar. Ze hebben mensen neergestoken, zei een getuige tegen Svenska YLE onmiddellijk na de aanslag.

Aanvankelijk werden na de aanslag vier verdachten aangehouden en vastgehouden. Abderrahman Bouanane kon worden gearresteerd nadat de politie hem in zijn been had geschoten. Alle gewonden, inclusief de dader, werden vervolgens verzorgd in het Universitair Ziekenhuis in Turku.

De 23-jarige Marronkaan was het jaar daarvoor als asielzoeker in Finland aangekomen. Hij beweerde zelf dat hij Abderrahman Mechkah heette en 17 jaar oud was. Later bleek dat hij in feite in 1994 was geboren.

Hij is nu door het hooggerechtshof van Finland veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor twee moorden en acht moordaanslagen met terroristische doeleinden.

De aanval wordt beschouwd als de eerste terroristische misdaad in Finland, en Bouanane is de eerste in het land die als terrorist wordt veroordeeld, schrijft Svenska Yle.

Volgens de aanklager, Hannu Koistinen, zag Bouanane zichzelf als IS-soldaat en wenste hij dat de terroristische aanslag door de terroristische sekte IS opgeëist zou worden. .

Bouanane heeft zijn misdaad bekend als doodslag en pogingen tot doodslag, maar tijdens hoorzittingen met de politie zei hij dat het zijn doel was om een ​​terroristische daad uit te voeren.

Na de aanval werden films met bebloede mensen op de sociale media gepubliceerd.

Bron:

https://svenska.yle.fi/artikel/2018/06/15/knivattacken-i-abo-var-brott-i-terroristiskt-syfte-bouanane-doms-till-livstids

http://www.friatider.se/asyls-kare-d-ms-till-livstid-f-r-det-brutala-terrord-det-i-bo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6972 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Marokkaan tot levenslang veroordeeld voor de bloedige aanslag in Finland

 1. polderboy // juni 15, 2018 om 16:57 //

  Wat zal hij gelukkig zijn tijd verdrijven.

  Je vermoord het ongelovige tuig, je steekt ze neer, en dan sluiten die ongelovige honden je op in een geheel verzorgd onderkomen met elke dag een halal keuzemenu en gratis medische verzorging, en de bibliotheek en de gebedsruimte bij de hand
  En al die kosten en immateriële verliezen draaien die honden zelf voor op, dus de jizya die je hun oplegt is maximaal.
  Daarom zal Allah hem zeker met de hemel belonen.

  En wij maar denken dat we hem straffen.

  Like

 2. skeeter // juni 15, 2018 om 17:21 //

  levenslang werk kamp bertere straf voor die luie stinklims.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s