Nieuw

Jullie gaan allemaal dood aan de 5G microgolfstraling

Pixabay

Volgens een publicatie van Ericsson zal door middel van de 5G uitbreiding de blootstelling van mensen aan microgolfstraling enorm toenemen. Het kan daarom een ​​”groot probleem of onmogelijk” zijn om naar 5G uit te breiden in landen met een slechtere bescherming tegen gezondheidsrisico’s en lagere limieten dan in Zweden.

De waarschuwing komt van Christer Törnevik van Ericsson die hiermee in december 2017 met een presenatie, (PDF-Engels), op het toneel van de Internationale TELECOMMUNICATIE Union (ITU) verscheen. De afstand tussen een 5G basisstation, de zogenaamde Massive MIMO, en de dichtstbijzijnde woning moet meer dan 115 meter zijn zodat de uiterst sterke 5G straling niet de grenswaarde overschrijdt zoals bijvoorbeeld in landen als Zwitserland, Italië en Rusland. Deze landen hebben een 100 keer lagere grenswaarde dan in vergelijking met Zweden.

In Zweden beschermen grenswaarden niet tegen gezondheidsrisico’s op de lange termijn, zoals tegen kanker en geestelijke gezondheid, ondanks het feit dat de risico’s zeer laag zijn in het onderzoek, schrijft de Stichting Stralingsbescherming in een persbericht.

Rusland heeft deze lagere niveaus al sinds 1960, op basis van onderzoek dat toen al aantoonde dat langdurige blootstelling bij niveaus onder de Zweedse limiet schadelijke gevolgen voor de gezondheid veroorzaakt.

Bron:

http://www.stralskyddsstiftelsen.se/2018/06/5g-kommer-att-oka-mikrovagsstralningen-enormt/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Jullie gaan allemaal dood aan de 5G microgolfstraling

 1. Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  Wetten #gezondheid #zweden #rusland #zwitserland #Italië #wetgeving

  Like

 2. Of we moeten met een loden pak over straat om het te overleven.
  Die 5G palen komen er toch wel, dan kunnen die smartfoon junkies nog beter spelen met hun telefoon.

  Like

 3. Hansfree // juni 15, 2018 om 23:27 //

  Het leuke is, dat mensen die zich zulke zorgen maken over de straling van masten, wel vaak zelf met hun smartphones in de hand en in de zak lopen de hele dag. Alsof die niet zenden, en zo dichtbij is het stralingsniveau heel veel hoger… Ja oké ze zenden niet echt continu uit, maar toch. Of men belt met de smartphone vanuit de auto (stilstaand hopelijk). Een auto is een kooi van Faraday, en om toch te kunnen bellen gaat de smartphone automatisch op z’n maximale vermogen werken. Je zou eens de door de eigen telefoon binnenin de auto opgewekte veldsterkte moeten meten…
  Ik zeg altijd: het is onbewezen dat radiostraling (van niet al te hoog niveau) kwaad kan, maar het kan ook geen kwaad om er een beetje voorzichtig mee om te gaan en je te matigen met mobiele telefoons. Dus: niet (als regel) op het lijf dragen, op het nachtkastje leggen, of binnenin de auto gebruiken. Ja, dat wordt voor velen moeilijk…
  En maak je geen zorgen om je wifi of dect, tenzij je de hele dag als het ware bovenop je router of basisstation zit, dan zou je er iets aan kunnen doen (afstand wat vergroten scheelt veel).
  Vergeet echter die masten. Als je niet toevallig in een flat woont waar zo’n mast op korte afstand recht en horizontaal naar binnen straalt, door een groot venster, dan is de veldsterkte in vergelijking met de eigen telefoon maar peanuts. En masten zetten ze liever bovenop flats, dan er vlak naast, want dat schermt het signaal alleen maar af.
  Als ze voor 5G méér masten, en dan lage masten, gaan gebruiken, dan zal allicht het zendvermogen van die masten ook naar beneden geschroefd worden, want dan wordt het bereik meer door andere factoren bepaald.

  Like

 4. De laatste alinea van de bijdrage gelezen hebbende, weten we nu dus ook waarom de Zweden reageren zoals zij reageren.

  Er zit niets in het water, niets in het eten, het zit gewoon in de ether!

  Dus kunnen we ervan op aan dat de influx uit de zandbak en de jungle over niet al te lange tijd precies hetzelfde gaat reageren. Lees; achterlijk !

  (ohw wacht, dat deden zij al……….)

  Like

 5. Von Puffelen // juni 16, 2018 om 14:15 //

  5G is slow genocide en tijdens je weg naar het graf wordt je door big pharma nog even flink leeggeschud, 2 vliegen in 1 klap voor de elites.
  Er zijn echter nog veel meer strralingsbronnen.
  Dit is een goed boek over de gevaren.
  “This might be because German research dating back from 2004 had found that just 24 hours of EMF exposure can induce more DNA damage than 1,600 chest x-rays…”
  http://nontinfoilemf.com/

  Like

 6. Greengo // juni 21, 2018 om 15:41 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s