Nieuw

Islamitische gifaanval in Keulen verijdeld

Pixabay

DÜSSELDORF – Met de vondst van de giftige stof ricine in een Keulse woning en de arrestatie van de twee bewoners is „zeer waarschijnlijk” een zeer dodelijke aanslag met gif in Keulen verijdeld. Dit zei het hoofd van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (BfV), Hans Georg Maassen, tegen de Rheinische Post.

Maassen beklemtoonde wel dat het onderzoek nog niet is afgerond, maar alles wijst erop dat een terroristische aanslag is voorkomen. Hoofdverdachte is de 29-jarige Tunesiër Sief Allah H., die sinds eind 2016 in Duitsland verblijft. Zijn vrouw is inmiddels weer vrijgelaten. De man was al enige tijd geleden in het vizier van politie en BfV door zijn verdachte aankopen op internet.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2173916/zeer-waarschijnlijk-aanslag-keulen-voorkomen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Islamitische gifaanval in Keulen verijdeld

  1. Republikein // juni 15, 2018 om 10:46 //

    Dat mogen ze weleens flink in de gaten houden.

    Like

  2. Als je als Bondskanselier dit je Volk aan laat doen door al dat gespuis binnen te laten heb je de zelfde motieven als deze moordenaars,het is onbegrijpelijk voor normale mensen dat deze z.g Elite tot deze daden instaat zijn,dat hier niet op gereageerd woord door de Europese bevolking is voor mij een raadsel dan maar oorlog of een opstand.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s