Nieuw

Hoe asielzoekers hun liefde voor Duitsland tonen

Foto ter illustratie.

Beieren/Straubing – Een “hatelijk voorval”, wordt het door een weekblad genoemd. Aan een van de ramen van de statelijke asielzoekers- en vluchtelingenaccommodatie in het voormalige Hotel Wittelsbach am Stadtgraben hangt een zwart-rode Duitse vlag. Met de internationaal begrijpelijke minachting “Fuck” erop gekliederd.

Hoelang de getuigenis van genegenheid voor degenen die betalen voor de hele asielcircus daar al hing en wie de vlag uit het raam heeft gehangen is onduidelijk. De beheerder van het asielcentrum heeft de Duitse vlag al verwijderd.

Het weekblad vermeldt verder dat de bezoedelde Duitse vlag in Straubing strafrechtelijke gevolgen kan hebben. Het Wetboek van Strafrecht (StGB) illegaliseert de “denigratie van de staat en zijn symbolen”. Paragraaf 90 bis stelt onder andere: “Wie in het openbaar (…) de kleuren, de vlag, het wapen of het volkslied van de Bondsrepubliek Duitsland of een van haar provincies beschimpt, wordt gestraft met een gevangenisstraf van maximaal drie jaar of een boete. Evenzo wordt een persoon gestraft die een publiekelijk getoonde vlag van de Bondsrepubliek Duitsland of een van haar provincies of een door een overheidsinstantie aangebracht nationaal embleem van de Bondsrepubliek Duitsland of een van haar provincies verwijdert, vernietigt, schade toebrengt, onbruikbaar of onherkenbaar maakt of minachtend behandelt”.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/06/15/wie-asylbewerber-liebe/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Hoe asielzoekers hun liefde voor Duitsland tonen

 1. Daders worden toch niet gevonden dus er gebeurd niks

  Like

 2. Henk der Niederlander // juni 15, 2018 om 15:59 //

  Foutje Lisa.
  De daders worden niet gezocht (asielzoekers namelijk) en worden dus niet gevonden.

  Like

 3. Als dit voor Adolfa Merkel bedoeld is is het mij goed.

  Like

 4. Yvonne // juni 15, 2018 om 18:45 //

  Daar zal de gewone Duitse burger wel mee bedoeld worden
  Je schrijft toch geen fuck voor diegene die je gratis levenslange vakantie aan heeft geboden?

  Liked by 1 persoon

 5. Fransdo // juni 15, 2018 om 19:54 //

  Tuurlijk wel Yvonne, het woord ‘fuck’ betekent dat je schijt hebt aan alles en iedereen in je omgeving en dat is inclusief de overheid waar zij misbruik van maken maar bijna nog geen overheid in Europa heeft dat zelf ook door. Als moslim heb je nu eenmaal een afkeer aan alles wat geen moslim is. Maar ze bevinden zich daarbij in goed gezelschap want die zelfde overheden hebben een afkeer voor hun eigen bevolking. Vandaar dat ze het, ondanks de verschillen, zo goed met elkaar kunnen vinden.

  Like

 6. templars2017 // juni 15, 2018 om 22:44 //

  Volgens dat artikel hebben ze in Duitsland dan een torenhoog probleem, de kanselier mosselmerkel heeft zich schuldig gemaakt aan schending van het artikel ,dit zijn geen loze beschuldigingen ,iedereen die er was kon het zien …..

  Like

 7. templars2017 // juni 15, 2018 om 22:45 //

  Van hypocriet gedrag gesproken……

  Like

 8. Vlag op hun lichaam tatoeëren

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s