Nieuw

Duitse regering wankelt na ultimatum aan Merkel: “Het eindspel is ingezet”

photoshop

Door: Karen Van Eyken

De Beierse zusterpartij (CSU) van Merkel wil asielzoekers aan de grens tegenhouden. Maar Merkel zegt “njet” en ijvert voor een Europese oplossing. Het conflict zorgt voor een ongeziene tweespalt binnen de ‘Union’ (CSU/CDU) en dreigt de regering aan het wankelen te brengen. De CSU heeft Merkel voor een ultimatum gesteld. “Het eindspel van de geloofwaardigheid is ingezet. We moeten nu de fouten uit 2015 rechtzetten”, klink het fel.

De strijd tussen Binnenlandminister Horst Seehofer (CSU) en Angela Merkel (CDU) is verder geëscaleerd. Seehofer heeft een nieuw vluchtelingenbeleid uitgewerkt en opteert voor een strengere aanpak. Die blauwdruk wilde hij dinsdag voorstellen maar werd op het laatste nippertje teruggefloten door de bondskanselier waardoor de presentatie moest worden uitgesteld.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/duitse-regering-wankelt-na-ultimatum-aan-merkel-het-eindspel-is-ingezet~af5f6cca/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Duitse regering wankelt na ultimatum aan Merkel: “Het eindspel is ingezet”

 1. Fransdo // juni 15, 2018 om 10:23 //

  fouten? FOUTEN? Europese overheden zijn al jaren aan het blunderen, daar zijn ze ook al jaren voor gewaarschuwd maar ze wilden niet luisteren en nu het kalf al aan het verzuipen is spreekt men over het dempen van de putten?

  Ik zeg het nog maar eens. Een democratisch verkozen regering krijgt de opdracht om het land voor vier jaar namens kiezers te beheren. Als je dan vervolgen zo met het aan jou gegeven mandaat om gaat dan is er maar één oplossing: Strafrechtelijk vervolgen vanwege landverraad!!!

  Like

 2. Republikein // juni 15, 2018 om 11:22 //

  Nog nooit althans zelden hebben zulke incidenten geleid tot gewijzigde politiek en daarom verkiezingsstunt, ugh!

  Like

 3. @ Republikein, Seehofer is een linkse CDA achtig meelopertje die alleen van plan is om de stemmers bij de AFD afte pakken. Een vuil doortrapt ding is hij. Jarenlang miljoenen nikkers en islam moordenaars binnensluizen en nu ineens tegen? Ik geloof er geen barst van!

  Like

 4. Seehofer wil dit allemaal niet maar hij zal wel moeten want de CSU gaat steeds meer stemmen verliezen aan de AFD
  Zouden er in het najaar geen verkiezingen zijn in Beieren dan had je hier nooit iets over gehoord.

  Like

 5. Het wordt tijd dat die rotte appelkop het veld gaat ruimen met de rest in haar kielzog.

  Like

 6. Merkel moesten ze laten rotten op een verlaten eiland.

  Like

 7. @ Pappa ,okaye maar dan wel samen weglaten rotten met eurofielen en anti Semieten zoals Van Agt , Rutte kop, Soros ,Van Dam ,alle BNers ,drankorgel junker en zijn aap timmerfrans ,de vieze rooie paus,Van thijn, sampsomp, Job cohen, Van der G. en alle islamieten tot hun zuigelingen aan toe, af laten sterven!

  Like

 8. Wachteres // juni 16, 2018 om 13:37 //

  Een Amerikaanse journalist zegt dat de ruzie in Duitsland het einde van de EU kan betekenen, omdat de EU voor open grenzen is.

  Als Duitsland de grenzen ook al gaat sluiten, dan is het einde EU-verhaal.

  Moge het waar zijn!

  [Dit verhaal past beter onder dit artikel.]

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s