Nieuw

Waarom vinden autochtone meisjes “vluchteling”-mannen zo aantrekkelijk?

Pixabay

Mia, Mireille, Susanna, Iulia, ….. al deze meisjes werden het slachtoffer van hun moorddadige “kleurrijke” vrienden of ex-partners. De vermoorde vrouwen en meisjes zijn nog maar het topje van de ijsberg – denk maar aan de ramp op oudejaarsavond in 2015, toen twee tienermeisjes uit Duitsland door een asielzoekersbende naar hun appartement werden gelokt en op brute wijze in Weil in Baden werden verkracht. Desondanks overleefden ze het.

Iedere inwoner van een middelgrote of grote Duitse stad kan dit jaar verbluffend vaak constateren dat autochtone meisjes gekoppeld zijn met asielzoekers, voornamelijk soennitische mohammedanen. Wat is de drijfveer van zoveel meisjes en vrouwen?

De ervaring leert immers dat vrouwen ongeschoolde werklozen, ongeacht hun afkomst, tamelijk onaantrekkelijk vinden. Bovendien is de reputatie van de stelende, aanrandende, masturberende, verkrachttende, mishandelende en moordende “vluchteling”-immigranten nogal afschrikwekkend.

Zou je denken. Of niet? In de kleurrijke en diverse studentenstad Jena terroriseren verschillende groepen asielzoekers al ongeveer twee jaar het stadscentrum en het stadspark (https://www.thueringer-allgemeine.de/web/zgt/leben/detail/-/specific/Polizei-machtlos-Bande-junger-Migranten-haelt-Jena-weiter-in-Atem-1477649554). Opvallend is dat deze jonge Arabische en Afghaanse mannen altijd begeleid worden door jonge lokale schoolmeisjes met wie ze vermoedelijk naar school gaan.

Dat vond ik opmerkelijk. Wat bezielt deze meisjes? Ik stelde deze vraag aan mijn honderden Facebook-vrienden, die met hun gezamenlijke intelligentie veel licht in de zaak brachten.

Reden nummer 1: rauwe, onverhulde mannelijkheid tegen Duitse genderjongens

– Omdat ze van nature op zoek zijn naar wat onze jongens op school, in de kleuterschool, etc. ontnomen wordt. Mannelijkheid, kracht, dominantie, enz.

– Heel eenvoudig: omdat Duitse jongens door moeders, onderwijzers en een manvijandige (gender)samenleving zijn opgevoed als watjes.

– Jullie wilden het feminisme, jullie schreeuwden: Mannen zijn zwijnen!… nu moeten jullie de gevolgen van de castratie van Duitse mannen ondervinden!

-Omdat ze opdringerig zijn, en als je jong bent, laat je je intimideren. Niets te maken met aantrekkelijk vinden. Ouders en overbetaalde zogenaamde pedagogen zouden verantwoordelijk moeten zijn voor het nemen van tegenmaatregelen. Maar ze zijn allemaal zelf gehersenspoeld en incompetent.

– Omdat ze totaal anders zijn dan die watjes als hun vaders!

– Vaalheid, smal geschouderd, witte huid, pukkelgezicht, schaarse baardje, hoornen bril en petje. In contrast met strakke vurige ogen met machismo.

– Omdat de jonge vrouwen gemakkelijk te beïnvloeden zijn. Aladin hoeft alleen maar mooie ogen te hebben en woorden als “Je bent de mooiste” in haar oor te laten fluisteren. Jong en dom.

– De Arabieren kunnen slijmen en charmant liegen. De waarheid komt pas later aan het licht… alleen de meisjes weten en geloven het niet!

– De onverholen machismo, ononderbroken, ongecontroleerd. Verbonden met het geloof/de hoop: en ik ben degene die het temt.

– Terwijl tussen 1974 en ’90 mannen/types nog individualistische sporten beoefenden  zijn er vandaag de dag alleen nog maar jongens/Millionarios en Niveamodellen.

– Wat is er de afgelopen 20-30 jaar hier in hemelsnaam misgegaan en overgedragen aan deze waardeloze macho’s?

– Omdat ze geld hebben 😛 De jonge asielzoekers zijn bijna allemaal kostgangers, maar krijgen in veel gevallen aanzienlijk meer geld dan de Duitse Hansjes. Terwijl er meer wordt toegevoegd uit andere bronnen, zoals drugshandel enz., hebben ze de meisjes iets iets te bieden.

– Westerse mannen worden gedefinieerd als toxisch… https://www.welt.de/kultur/stuetzen-der-gesellschaft/article175975175/Toxische-Maennlichkeit-Blut-Schweiss-und-keine-Traenen.html

Reden nummer 2: multiculturele indoctrinatie

– Narcisme en indoctrinatie. Late zien hoe geweldig je bent.

– En als ouders, leerkrachten en andere vertrouwenspersonen je vertellen dat je racistisch en nazistisch bent als je niet bereid bent om je benen te spreiden voor een van die… en het een kans geeft.

– Dit is het oude verhaal van de edele wilde … De meisjes zijn sinds 1968 tot antiracisten opgevoed.

– Ik denk ook dat het de verheven teddybeer-werpers zijn. De welkomstcultuur die jongeren wordt bijgebracht, levert een belangrijke bijdrage aan de onbenulligheid van de meisjes.

Reden nummer 3: Biologie & Exotisch

– Nieuw genetisch materiaal in de poel. En een “kracht” die de lokalen grotendeels hebben verloren.

– Eenvoudigweg omdat exotische vreemdheid altijd mensen heeft gefascineerd en wanneer het helpersyndroom erbij opkomt… ook wat oudere vrouwen betreft, gaat het vreselijk mis.

Er zijn ook FB-vrienden die zich heel anders uitlaten over de aantrekkelijkheid van buitenlandse illegalen:

– Mijn ouders hebben hun kinderen beschermd en voorgelicht.

– Ik laat zo iemand niet vijf meter bij me komen, maar het is waarschijnlijk de aantrekkingskracht van het exotische, het vreemde en misschien ook het verlangen naar avontuur en een macho.

– De meesten van hen zijn extreem dun in ultra-strakke skinny jeans met een licht zweverige gang, oogverblindende witte schoenen en twee kilo haargel in hun kapsels, dat het lijkt alsof ze een zeevogel die is gestorven in een olievlek aan hun hoofd hebben vastgemaakt. Nee dank je! (Dit commentaar is geweldig, nietwaar? Gezien de frequente lichamelijke zwakte van asielzoekers is het verbazingwekkend hoe zelden vrouwen zich met succes verdedigen.

– De hel zal tot ijs bevriezen voordat ik zelfs maar naar ZOIETS kijk!

– Ik vond ze altijd al volkomen onaantrekkelijk, omdat mijn moeder me al heel vroeg duidelijk maakte dat vrouwen in de islam niets waard zijn. Ze werkte na de oorlog in Londen, kwam in contact met moslims en kwam er al snel erachter, hoe het in elkaar steekt. Maar ook zonder haar waarschuwing zou ik immuun zijn geweest, want mannen zonder opleiding, met achterlijke opvattingen, zonder ambitie en prestatiebereidheid zijn voor mij niet interessant. Wat moet ik met een kerel als dat doen?

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/06/14/warum-maedchen-fluechtlings/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Waarom vinden autochtone meisjes “vluchteling”-mannen zo aantrekkelijk?

 1. Die meisjes stralen het al vanzelf uit als je ze ziet.
  Zet er 10 op een rij, en ik pik ze er bijna allemaal uit die met een allochtoon weglopen.
  En ik denk dat die allochtonen dat ook wel door hebben.

  Like

 2. Het zijn meestal de wat simpele, ordinaire en hoerige types die op allochtonen vallen.
  Dat soort waar de meeste met een boog omheen lopen.

  Like

 3. Duchesne // juni 14, 2018 om 13:53 //

  De meeste zijn denk ik meisjes met een laag zelfbeeld en vaak met een laag iq of beschadigd, iedere uitgestrekte hand is er een, en ieder mooi woord een moment van acceptatie. Dat ze daarna als hoer of boksbal of beide gaan dienen is het logische gevolg, maar net als met stemmen op politici, het praatje is doorslagevend en de spijt achteraf word als eigen schuld ervaren.
  Politici zijn de bejaarde loverboys van onze samenleving, die anderen gewoon roofdieren die de zakste prooi pakken of in groepsverband een iets sterkere. De dag dat een grope van dit tuig tijdens een verkrachting word overlopen en afgemaakt zal ze schokeren, en als het gevolg van het scheneden vna onze vrouwen invaliditeit of de dood is zalhet stoppen.Tot die tijd is het voor hen als jagen binnen de hekken van een kinderboerderij…..winkelen kun je het ook noemen…

  Liked by 6 people

 4. Piet Karbiet // juni 14, 2018 om 14:06 //

  Migranten zien het idd als een open jachtterrein. Die meiden zijn de prooi. Hetzelfde soort meisjes dat op het schoolplein ook altijd voor de bully kozen, die hen later mishandelde. Het gedrag van de geslagen hond. Plus de reclames waarin de blanke man standaard een sukkel is en de gemende stelletjes die je door de strot worden geduwd. Dat er binnen de moslimwereld keihard wordt gediscrimineerd, er vrijwel geen moslima trouwt met een autochtone Nederlander en er in een Turkse winkel nooit autochtonen werken, nee daar hoor je de Gutmensen nooit over

  Liked by 4 people

 5. antiislamnu // juni 14, 2018 om 14:35 //

  Ik denk dat de meeste asielparasieten hoeren borderline hebben en wat overblijft een i.q van een gebalsemde geit

  Like

 6. paulzwueste // juni 14, 2018 om 16:18 //

  Meiden die op zoek gaan naar een allochtoon zijn geestelijk gestoord.
  Als we dàt nu eerst eens vaststellen, dan kunnen we daarna op zoek naar het hoe en waarom.
  Vaak zijn er parallellen, even zo vaak zijn er verschillen.
  Als je over een basis kan spreken dan denk ik dat die meiden vaak uit een gezin komen waarvan de ouders gescheiden zijn en er sprake is van controle van ’n bepaalde instantie of familie.
  Vaak zoeken die meiden elkaar op.
  Op zoek naar vriendinnen die hen begrijpen en dezelfde doelstelling hebben en dat is, en nou komttie, verzet tegen de gevestigde orde en het gebruik maken van de vrijheid die ze zichzelf geven in hun verzet tegen de gevestigde samenleving, de bron van avontuur en romantiek.
  Kortom: “Samen met de Arabische koningszoon op het Perzisch tapijtje in de fluwelen nacht. Terwijl de maansikkel aan de hemel staat en je weet dat jij je partner in het avontuur eindelijk gevonden hebt.
  Alles wat je daarna nog tegen zo’n meid zegt is verloren energie.
  Ze gaan net zolang door totdat ze dood en verkracht en in elkaar geslagen op de voorpagina van de krant staan.
  Heeft niets en alles te maken met het wel of niet ’n blanke man te zijn.
  De blanke vent staat gewoon aan de verkeerde kant van het hek en is geen partij.
  Voorbeeld.
  Hoeveel moslimmeiden zouden er geen blanke vriend willen als ze niet verdomd goed weten dat het direct hun afschuwelijk einde zou betekenen.
  Als ze een dag vrij van de islam-onderdrukking zouden zijn… hadden ze diezelfde dag een affaire met ’n blanke vriend.
  Ze zijn doodsbang maar stoppen het allemaal weg.

  Hoe zou je zelf zijn….?

  Like

 7. Aegolius cs // juni 14, 2018 om 16:26 //

  Slecht zelfbeeld?
  Duitse stad Freiburg in shock: Maria (19) verkracht en vermoord door 17-jarige vluchteling uit Afghanistan

  Het slachtoffer is de dochter van een hoge EU-functionaris, weet de Duitse krant de Frankfurter Allgemeine Zeitung. Het gaat om Clemens Ladenburger, de rechterhand van de directeur-generaal van de juridische dienst van de Europese Commissie in Brussel. Zijn dochter werkte in haar vrije tijd in een opvangcentrum voor vluchtelingen. Het is vooralsnog onduidelijk of de dader zijn slachtoffer kende.
  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/duitse-stad-freiburg-in-shock-maria-19-verkracht-en-vermoord-door-17-jarige-vluchteling-uit-afghanistan~a5e286b2/

  Like

 8. Aegolius cs // juni 14, 2018 om 16:26 //

  Dag moderatie.

  Like

 9. rotsus1958 // juni 14, 2018 om 17:40 //

  “Waarom vinden autochtone meisjes “vluchteling”-mannen zo aantrekkelijk?”,

  Nou, duidelijk toch, misschien mogen ze dan binnenkort ook wel een boerkini aan op het strand, is zoooooooooooooooo sexy!!!~

  Gladiator

  Like

 10. @Aegolius cs // juni 14, 2018 om 16:26 /

  Je bent uit de spambak 😉

  Like

 11. Zoals met loverboys……ook moslims die de hemel op aarde beloven.

  Like

 12. Net als met Marokaanse marktlui, weten ze zichzelf goed te verkopen.

  Like

 13. Johan P // juni 14, 2018 om 19:15 //

  Het is voornamelijk het eerste punt.
  Vrouwen vallen over het algemeen op zelfverzekerde, agressieve mannen. Dat klinkt de feministen misschien onaangenaam in de oren, maar is nog steeds waar. Kijk eens hoeveel meiden er om criminelen heen hangen. Het maakt niet uit of je het hebt over bikergangs of moordenaars. Vraag een willekeurige gevangenbewaarder maar eens hoeveel van het ergste schorriemorrie enorme ladingen fanmail van vrouwen krijgen en bezoek krijgen van vrouwen.

  Kijk ook eens in de natuur. Monogamie is enorm zeldzaam. In de meeste gevallen zie je bij zoogdieren een soort van haremvorming. De vrouwtjes klieken samen en delen liever een alfa-man dan dat ze ieder een eigen mannetje zoeken.
  Dat is ook voor de geschiedenis van de mens voor een belangrijk deel zo geweest. Oorlogen gaan ten koste van de mannen en de vrouwen gaan met de overwinnenaars mee.
  Veruit de meeste mannen die ooit hebben geleefd hebben zich nooit voorgeplant omdat ze nooit in aanmerking kwamen. Het is een van de grote prestaties van de westerse samenleving geweest om de monogamie te normaliseren. Dit werkte namelijk in de hand dat het mannelijke deel van de bevolking niet langer enorm veel tijd en energie hoefde te steken in het proberen van het veiligstellen van het doorgeven van de genen en de seksuele driften. Hierdoor kwam er enorm veel tijd en energie vrij die werd besteed aan andere zaken, waardoor de culturele en technologische ontwikkeling enorm werd gestimuleerd.

  Hoe anders is dat, nu nog steeds, in grote delen van Afrika en het Midden-Oosten. De welgestelden houden er meerdere vrouwen op na, wat per direct betekent dat de rest van de mannen geen kans maken en dus ook in een veel hardere competitie om seks zijn verwikkeld. Dit gegeven/deze drift wordt door islam in buitenwaardse richting geleid. Het is immers ok om niet-moslim vrouwen te ‘veroveren’ of gewoon te gebruiken wanneer het uitkomt. Dat zorgt ervoor dat
  A – de vrouwen van de eigen gegoede klasse een extra bescherming hebben en
  B – er een constante expansiedrift zal zijn en
  C – alle mannen op die manier een mogelijkheid hebben om hun seksuele driften uit te leven zonder dat het de eigen samenleving problemen oplevert

  Like

 14. Aegolius cs // juni 15, 2018 om 15:13 //

  Fubar // juni 14, 2018 om 17:46 //

  Niets nuttiger dan ’n afvalbak, maar dank dat je me eruit gehaald hebt. De vraag van het artikel sprak me aan en “vrije vrouwen” begrijpen dat biologisch niet zo goed.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s