Nieuw

Oostenrijk: elk land moet het recht hebben om immigranten te weigeren

Sebastian Kurz. Foto: Kremlin.ru.

Oostenrijk wil een bondgenootschap sluiten met Duitsland en Italië tegen illegale immigratie.

Dit kondigde woensdag de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer en de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz aan. Volgens Kurz zouden alle landen ook zelf moeten kunnen beslissen welke en hoeveel immigranten ze willen ontvangen.

Het was tijdens het bezoek van de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz aan Berlijn dat hij en de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer een migratiealliantie met Italië voordroegen.

De alliantie zal zich richten op immigratie, maar ook op veiligheid en terrorisme.

Volgens Sebastian Kurz is het doel om “illegale migratie” naar landen in Europa tegen te gaan.

– Ik denk dat het een verstandige samenwerking markeert die zal helpen de illegale immigratie te verminderen, zei hij.

In een interview met ORF 2 is Kurz ook van mening dat immigranten lokaal hulp moeten krijgen in hun thuisland en dat elk Europees land het recht heeft om immigranten te weigeren of om te beslissen hoeveel ze willen ontvangen. Dat zou de ‘integratie’ verbeteren en dan zouden staten ook prioriteit kunnen geven aan gezinnen in plaats van jonge mannen die de immigratie naar Europa domineren.

– Naar mijn mening moet elk land de mogelijkheid hebben om zelf te beslissen hoeveel en wat voor soort mensen ze willen accepteren, legt hij uit.

Om landen die geen immigranten willen accepteren te dwingen om het toch te doen, is zinloos, zegt Kurz, omdat de migranten er niet zullen blijven als hun uiteindelijke doel een ander land is, zoals genereuze bijdragenlanden in het noorden. Als Hongarije bijvoorbeeld minder, en alleen christelijke immigranten, wil ontvangen, moeten ze het doen, zegt hij. Vrijwilligheid is de enige manier om immigratie naar de EU te bewerkstelligen, aldus Kurz.

Bron:

https://www.straitstimes.com/world/europe/eu-ministers-form-axis-against-illegal-migrants

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6933 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Oostenrijk: elk land moet het recht hebben om immigranten te weigeren

 1. Alphons Mantel // juni 15, 2018 om 08:53 //

  Een quotum van nul is wenselijk

  Like

 2. Nul immigratie en beginnen met deportatie.

  Like

 3. polderboy // juni 15, 2018 om 11:34 //

  A persecuted person may see asylum.
  A country may grand asylum.
  An asylumseeker may enjoy asylum in a country.
  Asiel kun je bij een soevereine staat niet afdwingen, maar je hebt het recht om dat te vragen en het land heeft het recht om die aanvraag te honoreren of af te wijzen. Als een land duidelijk zegt dat ze het net zullen doen, dan heeft die soevereine staat dat recht.

  Verder begrijpt de VN dat “the grant of asylum may place unduly heavy burdens on
  certain countries, and that a satisfactory solution of a problem of which the
  United Nations has recognized the international scope and nature cannot
  therefore be achieved without international co-operation,”

  In 1947 wisten ze echter niet dat in 1990 een zootje van 45 islamlanden voor de shariawetten zouden gaan kiezen, inmiddels zijn het nog wat meer zelfs, dus dat er heel wat lui vervolgd zouden gaan worden en dat het natuurlijk een pleuris bende zou worden in veel van die islam landen.

  Echter without international co-operation, dus wijzen op die sharia wetten onzin bij die Allahlovers, is noodzakelijk. Maar wat doet de EU?
  Die gaan sinds 2011 in Syrië rebellen steunen, die uitdrukkelijk stellen in hun organisatie dat ze een sharia democratie willen stichten en Assad met zijn veel mildere wetten dienaangaande eruit willen schoppen.

  Kurz heeft gelijk dat hij op dit punt het gezag van de EU aanvecht. De EEG was een prima samenwerkingsverband, maar nu de EU de leiding heeft gaan te veel zaken fout.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s