Nieuw

Mensensmokkelaars laten 71 migranten verstikken in een vrachtwagen – veroordeeld tot lange gevangenisstraffen

De vrachtwagen waarin de 71 migranten doodgestikt werden gevonden. Ingevoegd: De 32-jarige hoofdleider van de smokkelaarsliga.

Vier mensenhandelaars zijn door een Hongaarse rechtbank voor 71 gevallen van moord veroordeeld tot ieder 25 jaar gevangenisstraf. Het kwartet is veroordeeld voor het achterlaten van een vrachtwagen vol migranten langs de kant van de weg. De 71 opgesloten migranten zijn langzaam tot de dood gestikt.

Het incident vond plaats tijdens de grote asielchaos in 2015, die werd gelanceerd door de belofte van de Duitse bondskanselier Angela Merkel om alle migranten te accepteren die erin slaagde om het land te bereiken. Pas na drie jaar later heeft het misdrijf zijn juridische conclusie bereikt.

Het was een macaber gezicht dat de Oostenrijkse politie ontmoette toen ze de truck openbraken en de half-vergane lijken vonden van 71 migranten uit Syrië, Afghanistan, Irak en Iran. Een van de overledenen is niet geïdentificeerd.

Aangezien de vrachtwagen in Hongarije is geregistreerd, is de rechtszaak daar behandeld. De vier die zijn veroordeel tot zware straffen zijn de leiders van de smokkelliga, een 31-jarige Afghaanse migrant aan wie asiel is geweigerd, en drie Bulgaren. SVT, die over het vonnis schrijft, beweert ten onrechte dat de drie Hongaren zouden zijn.

Nog eens 10 mannen werden veroordeeld tot kortere gevangenisstraffen. Al deze behalve één zijn ook Bulgaren. Drie van hen werden bij verstek veroordeeld, aangezien ze nog op vrije voeten zijn.

Het openbaar ministerie had het levenslang geëist voor de vier leiders van de smokkelliga, maar de rechtbank nam genoegen met 25 jaar. De 31-jarige hoofdleider beweert dat het niet zijn bedoeling was dat iemand zou sterven, maar het bewijs zegt iets anders.

De mensen in de luchtdichte vrachtwagen waren reeds aan verstikking overleden voordat de smokkelaars hen achterlieten. Ondanks dat ze door het geschreeuw en gebonk op de wanden van de laadruimte op de hoogte waren van wat er aan de hand was, hebben ze de deuren niet geopend.

Gesprekken die de politie heeft onderschept, onthullen dat de leider van de smokkelaarsclan had bevolen dat de deuren van de vrachtwagen niet zouden worden geopend en dat de truck in plaats daarvan in een bos in Duitsland moest worden gedumpt. Maar het werd door smokkelaars achtergelaten langs een weg in Oostenrijk. “Laat ze doodgaan, dat is een order”, hoort men de 31-jarige zeggen via de telefoon.

De actuele vrachtwagen, van het Zweedse merk Volvo, is naar verluidt een van de vijftien voertuigen die de mensensmokkelaars, gevestigd in Boedapest, tot hun beschikking hadden om systematisch niet-westerse migranten vooral naar Duitsland te smokkelen.

Bron:

https://samnytt.se/smugglare-lat-71-migranter-do-instangda-i-lastbil-doms-till-langa-fangelsestraff/

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/langa-fangelsestraff-efter-migranters-dod

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Mensensmokkelaars laten 71 migranten verstikken in een vrachtwagen – veroordeeld tot lange gevangenisstraffen

 1. Fransdo // juni 14, 2018 om 21:48 //

  Verschrikkelijk!!!! Iemand die zo’n bevel geeft heeft niet het recht om de titel ‘mens’ te dragen. En dat allemaal om geldelijk gewin, geldelijk gewin wat ze waarschijnlijk al hadden geïnd voordat ze besloten om hun zijde van de deal niet na te komen. Los daarvan is 25 jaar natuurlijk een lachertje.

  Wat zei Merkel daar overigens over? ‘Ich habe es nicht gewusst?’

  Like

 2. antiislamnu // juni 14, 2018 om 21:55 //

  Mij interesseert het geen hol dat die asielparasieten dood zijn ik zie ze liever dood .
  En de echte moordenaars zitten in Brussel

  Like

 3. Het zijn wel mensenlevens. Behalve dat Brussel schuldig is aan moord zijn het vooral de smokkelaars. Zij doen valse beloften. Hen moet je eigenlijk ter dood veroordelen. Ook moeten ze eens beginnen die boten onherstelbaar te vernietigen. Nee de hulporganisaties geven ze terug zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden. Ook zij zijn schuldig aan de dood van velen omdat ze weten dat er weer een aantal zal verdrinken. Zolang er niets aan wordt gedaan dat ze de oversteek kunnen maken blijft dit door gaan. Dit was een halve eeuw geleden al voorspeld en iedereen heeft al die tijd de andere kant op gekeken. Lekker makkelijk, wachten tot het te laat is. En dat is het al een tijd.

  Like

 4. Duchesne // juni 14, 2018 om 23:06 //

  Wat te denken van de massa import van gestoorden, die mensen hier vermoorden? Is dat niet precies hetzelfde wat onze “leiders” en hun kruipers doen?

  Like

 5. Like

 6. Dat hadden alle mensensmokkelaars moeten doen . In ieder geval toch gelukkig op de valreep 71 minder parasieten.Hulde aan de mensensmokkelaar.

  Like

 7. En dan het liefst vervoeren in varkens transport bakken op de vrachtwagen.

  Like

 8. Hongarije moet dit juist aanmoedigen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s