Nieuw

Het UK Home Office heeft Tommy Robinson overgebracht naar een 70% moslimgevangenis – is het een doodvonnis ?

Niet de hele gevangenis wordt door 70% moslims bevolkt maar de afdeling waar Tommy wordt vastgehouden.

De vorige gevangenis, een low-security prison had slechts 2% moslims. Moslims zouden 6% van de bevolking uitmaken in Engeland (alhoewel de officiële cijfers altijd gelogen zijn), maar meer dan 50% van de gevangenispopulatie. De Europese marionettenregeringen weigeren daar conclusies uit te trekken.

Wat Tommy Robinson is overkomen, is een angstaanjagend kijkje in de nabije toekomst hoe de Europese dictaturen met iedereen om zullen gaan die zich niet schikt in de rol van gehoorzame slaaf in de nieuwe feodale werkelijkheid zoals die gecreëerd is door de globalisten.

In het democratische circus mag je stemmen op 6 of meer partijen die allemaal exact hetzelfde nastreven maar het alleen anders verwoorden. Voor de ontevredenen is er daarnaast nog een marginaal partijtje om die opstandigen het idee te geven dat ze iets te zeggen hebben en ze ervan te weerhouden naar geweld te grijpen.

Tommy Robinson is overgebracht naar een gevangenis in The Midlands en volgens Caolan Robertson bonsden en ramden de moslimgevangenen op hun celdeuren terwijl ze uitriepen dat ze Tommy zouden vermoorden.

Sommigen beweren dat de overbrenging van Robinson naar een gevangenis waar veel moslims wonen de facto een “doodstraf” is. Binnen 24 uur na zijn overplaatsing zou een imam een fatwa over hem hebben uitgesproken. In 2016 kreeg Kevin Creehan een jaar gevangenisstraf voor het achterlaten van een broodje ham bij een moskee. 6 maanden later werd hij dood gevonden in de gevangenis. De omstandigheden zijn nooit opgehelderd.

Tienduizenden mohammedaanse verkrachters van meer dan 1 miljoen Britse – minderjarige – meisjes lopen vrij rond. Nog nooit was een overheid zo vijandig tegen het eigen volk. Volkeren zijn gruwelijk onderdrukt door hun eigen overheden, maar dat er een totale uitroeiingsoorlog door de overheid tegen het eigen volk gevoerd werd, dan komt toch alleen Pol-Pot in gedachten. Maar dat ging om heel veel minder mensen, en was niet raciaal georiënteerd. En had niet tot doel het hele -Oost- Aziatische ras uit te roeien.

The Stream That Got Tommy Robinson Arrested – Muslim Grooming Gang Court Trial

In de Verenigde Staten, dat in dit tempo eerder van blanken gezuiverd zal zijn dan Europa, heeft iemand er ook iets over te zeggen. Zinloos als het niet Trump is:

Voor de goede orde; de EU wordt wel eens vergeleken met de nazi’s, dat is onzin, die vochten voor het eigen volk, de EU vecht er tegen. We hebben het hier over communisten en internationale bankiers. Vergeet ook niet dat de slachtpartijen van die twee vele malen omvangrijker waren dan die van de nazi’s.

Het besluit om Robinson te verhuizen kwam rechtstreeks van het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken.

En omdat wij graag namen en rugnummers noemen:

De Britse minister van Binnenlandse Zaken is Sajid Javid. Dat klinkt als een hele Britse naam. Sajid Javid is geboren in shithole Rochdale. Na zijn studie in Exeter werd hij al snel vice-directeur bij Chase Manhattan Bank en daarna managing director bij Deutsche Bank. Sajid Javid is van Pakistaanse afkomst, heel toevallig zijn 82% van de verkrachters ook Pakistanen, dat land waar de paar overgebleven Christenen aan de meest onwaarschijnlijke gruwelijkheden onderworpen worden.

At a Conservative Friends of Israel lunch in 2012, The Jewish Chronicle reported Javid as stating that “if he had to leave Britain to live in the Middle East, then he would choose Israel as home. Only there, he said, would his children feel the ‘warm embrace of freedom and liberty'”. Javid is regarded as one of Israel’s staunchest supporter in Cabinet. (wiki)

Volgens The Guardian is Javid van moslimitische komaf, maar niet praktiserend:

Issues of racial difference and tolerance, though, have arisen explosively recently via allegations of the so-called “Trojan Horse” plot to introduce “extremist” Islamist teaching into some Birmingham schools. Javid, who acknowledges a “Muslim heritage” but practises no religion, says: “I think it needs to be thoroughly investigated, and I’m pleased that it is being. We need to establish the facts.

Dus, samenvattend, de beslissing om Tommy naar een moslimitische ‘high-risk’ gevangenis over te brengen is genomen door een Pakistan, de bevolkingsgroep die verantwoordelijk is voor al deze verschrikkelijke jihad-verkrachtingen van minderjarigen in navolging van Mohammed. Javid is lid van het roofbankierskartel der globalisten dat de omvolking uitroeiing van het blanke ras nastreeft. Javid is een moslim, maar liegt ons voor niet praktiserend te zijn.

Als het schuim der Aarde de machtsposities ingenomen heeft, en dat heeft het. Is het noodzakelijk met andere middelen de strijd te voeren, anders zal iedereen eindigen als Tommy.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9006 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

22 Comments on Het UK Home Office heeft Tommy Robinson overgebracht naar een 70% moslimgevangenis – is het een doodvonnis ?

 1. Godgeklaagd

  Like

 2. JWH …

  Like

 3. Dit is een openlijke oorlogsverklaring aan het oorspronkelijke Britse volk. Over enige tijd ook alhier, alhoewel de commentaren op het twitteraccount -op zijn speech in Brussel- van lapzwans Rutte anders doen vermoeden

  Like

 4. polderboy // juni 14, 2018 om 09:12 //

  Ik schrok overigens wel van de hoeveelheid artikelen in allerlei media waarbij ze stelden dat Tommy Robinson zijn lot dik verdiende.
  Na eerst de achtergrond van Tommy zodanig geframed te hebben dat er reeds voldoende suggestie was gewekt dat Tommy toch maar een laaghartige tokkie-boef was, wees men op het feit dat hij al in dit kader de wet al had overtreden en als je niet luistert en weer zo een “afschuwelijke wandaad” pleegt, ja, dan zijn gutmenschen hard en rechtvaardig.

  Het is niet meer dan het zichzelf een aflaat verlenen voor de crimineel nalatige schuld die ze hebben.

  Ze lopen jaren en jaren met een grote wegkijkende boog om de feiten heen die Tommy aankaart, duizenden slachtoffers van hun wegkijken als leiders, maar duiken als een stel uitgehongerde hyena’s massaal op Tommy, en verscheuren hem, omdat hij “een afschuwelij wandaad” pleegde.

  En die wandaad? Die lag in de orde van het zebrapad overlopen, omdat het rode mannetje scheen op het voetgangers stoplicht, terwijl er geen auto in de verte te bekennen was.

  Zootje verdorven laaghartige huichelaars zijn het, die zogenaamde gutmenschen..
  Pof leiders zijn het, die niet in staat zijn echte problemen in de eigen samenleving aan te pakken.

  Liked by 4 people

 5. Pure opzet en provocatie. Het is duidelijk dat de Britse overheid , tommy van de aardbodem wil hebben.
  Links heeft een politieke moord op zijn geweten, als Tommy in de gevangenis vermoord wordt.

  Like

 6. rotsus1958 // juni 14, 2018 om 11:29 //

  Tommy Robinson, tochj, of hoe heet hij ook alweer, Tommy Robinson of….

  Mensen, NIETS IS WAT HET LIJKT!!

  Deze zionist zal het aan niets ontbreken en indien wel dan is dat gewoon een offer welke in zioniostische kringen de normaalste zaak van de wereld is!!

  Tommy Robinson How many names does a Zionist Shill Need?

  Kijk eens verder dan jullie neus lang is. En ik heb er nog véél meer maar kijk daar zelf maar naar!!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 7. bedonderde burger // juni 14, 2018 om 12:17 //

  Engeland vandaag onder het juk van lafbekken: een patriot wordt zonder enige vorm van proces zijn dood tegemoet gestuurd en de vuile lafhartige sluipmoordenaar Michael Adebolajo moet van een walgelijke kontkussende trilpudding die zich rechter noemt, juridische, door de belastingbetaler betaalde, hulp krijgen voor zijn claim tegen de gevangenis waar hij gevangen zit, omdat de ‘lieve jongen’ bij een incident waarbij hij moest worden vastgehouden door gevangenisbewaarders twee voortanden verloor. Dat is toch echt vreselijk en niet te vergelijken met wat deze ‘lieverd’ heeft gedaan, overdag op straat een man met een machete vermoord, omdat hij blank was, omdat hij Brit was, omdat hij geen islamiet was en als klap op de vuurpijl, omdat hij militair was. Dus dat kan allemaal niet. Deze zwaar hersengestoorde rechter, die in een inrichting thuishoort maar daar niet zit omdat het stuk vuil een ‘Lord’ is, stelde verder dat “het zal heel jammer zijn als het gaat om gerechtigheid, en in het bijzonder de presentatie van de zaak van de eiser, als er geen middelen zijn gevonden om te verzekeren dat hij professionele hulp had. Als dat met publieke middelen zou kunnen, des te beter.” De rechter zei vervolgens: “Hij (de moordenaar) is charismatisch. Er is informatie die suggereert dat hij enige invloed heeft gehad op de bekering tot de islam van sommige individuen.” De hiermee voor de strop genomineerde ‘rechter’ Justice Langstaff voegde er nog aan toe, alsof het nog niet genoeg was: “Er is een grote groep mensen die opkijkt naar Adebolajo.” Alsof het een verdienste is, het in de gevangenis gereedmaken van nog meer toekomstige moordenaars. Volgens de zwaar geestelijk gestoorde rechter blijkbaar wel. Maar zo blijft hij werk houden, toch? Waarschijnlijk moet deze 70 jarige zich eens op dementie laten onderzoeken. Maar dit is natuurlijk nepnieuws dat begrijpt toch een kind. Foei The Guardian en foei Ilovemyamerica.

  Like

 8. rotsus, wat mij betreft noemt Robby zich ook nog Pipo de Clown.
  Hij laat tenminste de ellende zien en kaart dit aan, en blijft niet laf thuis op ze toetsen bord reageren.
  Hij gaat de straat op en krijgt vele met hem mee om er een geluid aan te geven.
  Iets wat jij zelf ook al tijden hier ons wijs probeert te maken om te doen.
  Doet Robby het, is het ineens een gluiperige zionist.
  Zo kan je ook aan de gang blijven met zeuren.
  En trouwens, jij gebruikt hier ook al 2 namen in 1 bericht, rotsus en gladiator.

  En dat filmpje van jou, dat ging er eigenlijk over dat we ook medelijden moesten hebben met al die onschuldige mossels, die wekelijks oproepen om iedereen te vermoorden die geen mossel is.

  Liked by 1 persoon

 9. “We just found out he’s actually been moved from the prison he was out, to the new one. (…) Where he was before was relatively safe, it had a low Muslim population, he was in a specific ward that was safe. He was actually okay. (…) He’s just been moved to a really unsafe place. As soon as he arrived at the entrance someone told him or muttered to him it was full of people who didn’t like him, which was really really worrying. He was put on the main wing (…) which is not a safe department. It’s the main open season part of the prison. (…) We’ve found the statistics of the prison, it’s around 71% Muslim (…), the last one was close to 2%.

  As soon as he arrived he looked around, he could see people shouting, being really quite terrifying. He went on to his cell, he said all night people were shouting and banging on the cell doors, screaming death threats. He was really actually quite terrified about it. He’s really just relaying this whole thing in the last hour. There has also been a hit [fatwa, red.] from an imam on him directly during the last 24 hours. I can’t confirm if the imam is in that specific prison or if it’s one nearby. He’s a much higher target now then when he was previously imprisoned because of publicity. (…) It’s gone into an extremely dangerous situation, everyone is really worried, he’s really worried. He wanted me to pass this on to the public.”

  Liked by 1 persoon

 10. Duchesne // juni 14, 2018 om 13:38 //

  Een voorbeeld stellen door iemand voor de wolven te gooien om anderen hun verzet te breken is ook een vorm van macht uitoefenen.

  Like

 11. Moet Rotsus wel gelijk geven,

  ‘Robinson’ heeft niks tegen de omvolking van Engeland, hij wringt zich altijd in alle bochten om maar niet voor racist uitgemaakt te worden, staat zich voor op zijn multiraciale kennissenkring, Afrikanen, Sikhs, die h e l e m a a l niks in Engeland te zoeken hebben.

  Hij komt niet op voor het behoud van Engeland voor de Engelsen, wel voor de genetische vernietiging van het Engelse ras. Toen er zich lui bij de EDL voegden die daar op wezen, werden ze gebrandmerkt als ‘nazi’s’, want dat is altijd nog drie graden erger dan islamofoob, en droeg hij de EDL ten grave.

  Terwijl bewegingen als de EDL waarschijnlijk het enige, naast individuele partizanenacties, zijn die de onderwerping door de ‘globalisten’ kunnen stoppen.

  Via de politiek gaat het niet gebeuren, dat is niet meer dan theater.

  Liked by 1 persoon

 12. Dan heb ik inderdaad niet erg zitten opletten.
  Ik dacht dat hij juist voor het behoud van Engeland was al die mossels er uit wou hebben.

  Like

 13. Fubar 15.55 vanwaar ineens deze draai? Zonder serieuze bronnen te noemen naar mijn mening althans. In het artikel neem je het op voor Tommy, en nu ineens dit. De naamsveramderingen zijn misschien wel om bijv. familie te beschermen, ik hou het maar op Tommy, maar zionist, dat lijkt me in dit geval ver gezocht, mensen kunnen zoveel zeggen

  Like

 14. Ik neem het ook op voor Tommy.

  Het is niet of of.

  islam moet bekritiseerd en bestreden worden.

  Maar islam is niet onze grootste vijand, dat zijn degenen die islam importeren.

  islam is een middel dat ingezet wordt.

  Like

 15. islam is een middel voor dit:

  En deze (((mensen))) zitten er achter:

  De genocide die de EU op de Europese bevolking pleegt, is gepland
  https://fenixx.org/2017/04/06/de-genocide-die-de-eu-op-de-europese-bevolking-pleegt-is-gepland-2/

  De oorlog tegen blanken in de reclame
  https://fenixx.org/2018/03/27/de-oorlog-tegen-blanken-in-de-reclame/

  De geboorte van het Cultureel Marxisme: hoe de “Frankfurter Schule” Amerika veranderde
  https://fenixx.org/2018/03/09/de-geboorte-van-cultureel-marxisme-hoe-de-frankfurter-schule-amerika-veranderde/

  Het zijn altijd dezelfden en ze flikken het elke keer weer.

  Er is een reden voor dat ze al 109 keer Europese landen en landjes uitgetrapt zijn de afgelopen 1000 jaar.

  Like

 16. Gelukkig neem je het op voor Tommy, heel blij mee,

  Liked by 1 persoon

 17. Ik ben niet 5 minuten nadat ik 2 uur op een stukje heb zitten werken van mening veranderd 😉

  Like

 18. Het leek er op, bert g dacht het ook, ik schrijf geen twee uur over een stuk maar denk 3 uur na en schrijf een paar woorden

  Like

 19. Greengo // juni 16, 2018 om 10:27 //

  Like

 20. Greengo // juni 16, 2018 om 10:29 //

  Like

 21. Von Puffelen // juni 16, 2018 om 12:12 //

  Off-topic maar dezelfde shit als in de UK, Mel Gibson over hollywood.
  http://www.cbinfo24.com/2018/03/29/mel-gibson-hollywood-is-den-of-parasites-who-feast-on-blood-of-kids/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s