Nieuw

Don’t have sex with men from ‘different race’ during World Cup, warns Russian politician

Tamara Pletnyova warns Russian women not to have sex with non-white men as their children may face discrimination

Pixabay

Russian women should avoid sex with non-white foreign men during the football World Cup because they could become single mothers to mixed-race children, a senior lawmaker in Moscow said on Wednesday.

Even when Russian women marry foreigners the relationships often end badly, said Tamara Pletnyova, head of parliament’s committee for families, women and children. Women are often stranded abroad or in Russia but unable to get their children back, she said.

She spoke in response to a question from a radio station about the so-called “Children of the Olympics” after the Moscow Games in 1980, a time when contraception was not widely available in the country.

The term was used during the Soviet era to describe non-white children conceived at international events after relationships between Russian women and men from Africa, Latin America, or Asia. Many of the children faced discrimination.

The Guardian >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s