Nieuw

De Verenigde Staten zullen meer staatsburgerschappen intrekken

Pixabay

Het Witte Huis brengt een wetsvoorstel uit dat het mogelijk maakt om het staatsburgerschap in te trekken van immigranten die hebben gelogen of gefraudeerd toen ze Amerikaanse paspoorten kregen, schrijft Slate.

De mogelijkheid om het burgerschap van immigranten in te trekken bestond al eerder, maar sinds 1990 zijn slechts 300 zaken voor de rechter gebracht.

De generaaldirecteur Francis Cissna van de Amerikaanse Migratiecommissie zegt nu dat de regering de procedures aanscherpt en dat de autoriteit burgers identificeert die bijvoorbeeld gelogen hebben om een verblijfsvergunning in de Verenigde Staten te verkrijgen, of niet hun identiteit konden bewijzen.

Bron:

https://slate.com/news-and-politics/2018/06/trump-administration-launches-denaturalization-effort-to-strip-citizenship-from-those-suspected-of-irregularities.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on De Verenigde Staten zullen meer staatsburgerschappen intrekken

  1. Goed voorbeeld voor Nederland!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s