Nieuw

Zweedse politica: Verkrachting door migranten is niet zo erg

Barbro Sörman, politica van de Zweedse linkse partij, heeft gesuggereerd dat het “erger” is wanneer Zweedse mannen vrouwen verkrachten, dan wanneer immigranten dat doen.

“De Zweedse mannen die verkrachten doen het ondanks de groeiende gendergelijkheid. Zij maken een actieve keuze. Het is nog erger imo [naar mijn mening],” tweette Sörman.

Sörman, een zelfverklaard socialiste en een feminist, reageerde op wat zij beweerde dat er in de media te veel aandacht wordt besteed aan het feit dat de meeste verkrachtingen in Zweden worden gepleegd door immigranten.

Ze legde uit dat Zweedse mannen worden opgevoed in een samenleving die gelooft in gendergelijkheid en daarom aan hogere normen moet worden gehouden dan migranten, die afkomstig zijn uit culturen waar vrouwen worden behandeld als tweederangsburgers.

Toen ze geconfronteerd werd met een storm van verontwaardiging, probeerde ze de opmerkingen af te zwakken en gaf toe dat haar gevoelens “onhandig uitgedrukt” waren.

Later verwijderde ze haar Twitter-account helemaal.

‘Verkrachtingshoofdstad’

Zweden staat algemeen bekend als de verkrachtingshoofdstad van Europa. Geconstateerd is dat moslimimmigranten massaal oververtegenwoordigd zijn in de officiële verkrachtingsstatistieken.

Zweden heeft de snelst groeiende bevolking van Europa, bijna volledig te wijten aan de instroom van Arabieren en moslims uit het Midden-Oosten. Tegelijkertijd is de criminaliteit astronomisch toegenomen: In 1975 werden 421 verkrachtingen aangegeven bij de politie; in 2014 was dat er 6.620.

“77,6 procent van de verkrachters in het land wordt geïdentificeerd als ‘buitenlanders’ (en dat is belangrijk omdat ‘buitenlander’ in Zweden over het algemeen synoniem is met ‘immigrant uit moslimland’), schreef conservatieve columnist Selwyn Duke. En zelfs dit waarschijnlijk onderschat de kwestie, omdat de Zweedse regering – in een poging om het probleem te verdoezelen – moslim daders van de tweede generatie gewoon als ‘Zweden’ registreert.

Conservatieve politici die de aandacht op dit probleem proberen te vestigen, zijn beschuldigd van haatdelicten, terwijl sommige Zweedse verkrachtingsslachtoffers naar verluidt terughoudend zijn om aangifte te doen van seksueel geweld bij de politie omdat ze vrezen dat het de daders “beledigt”.

Ingrid Carlqvist – hoofdredacteur van Dispatch International – heeft geschreven dat “Zweden snel aan het instorten is. Steeds meer gemeenten maken zich zorgen over het feit dat als de migranten dit tempo blijven aanhouden, de overheid de normale dienstverlening aan haar burgers niet langer kan garanderen… Als de migrantengolf blijft komen, zullen de Zweden over tien tot vijftien jaar een minderheid in hun eigen land zijn.

Bron:

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/214479

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Zweedse politica: Verkrachting door migranten is niet zo erg

 1. Fransdo // juni 13, 2018 om 23:32 //

  Barbro Sörman is volgens mij blond, althans af en toe en dat verklaart een hoop. En zeg nou niet dat ik seksistisch ben. Maar zelfs als ik seksistisch ben dan komt dat omdat ik opgevoed ben in een omgeving die gelooft dat vrouwen in de keuken thuis horen, moeten wassen en afwassen, de hond uitlaten, mijn kinderen moeten opvoeden en zeker geen plaats moeten innemen op het politieke toneel of in het bedrijfsleven.

  Ik vind zodoende dat ik aan lagere normen moet worden gehouden dan mannen die opgevoed zijn in een gender-correcte omgeving. Dus weg wezen en laat het nemen van beslissingen nou maar aan ons mannen over.

  Wat is dat trouwens voor gelul dat ik de laatste tijd hoor dat vrouwen hogere posities moeten gaan innemen in het bedrijfsleven. Laat ze lekker hun schort om houden, veel beter..

  Like

 2. Scrutinizer // juni 13, 2018 om 23:50 //

  Abjecte onzin uitkramen is natuurlijk ook een manier om je 15 minutes of fame te bekomen als je wel aandachtsgeil maar helaas totaal incompetent bent…

  Like

 3. polderboy // juni 13, 2018 om 23:57 //

  Ik geef die socialiste wel gelijk.
  In hun cultuur heeft de vrouw een ondergeschikte rol, en dat verschil moet je ook bereid zijn om te erkennen. Anders kom je nooit tot een leuke multiculti samenleving.

  Maar maak je je in die cultuur schuldig aan verkrachting, dan wordt je met duizend zweepslagen tot een bloedend hoopje blubberige vleesresten gerost, die aan de honden gevoerd worden.
  Ook die cultuuruiting moet je erkennen, om tot een fijne geïntegreerde multiculti samenleving te komen. Anders voelen die mensen zich nooit helemaal thuis hier.

  Ik zie er wel wat in, wat ze voorstelt, die gedifferentieerde aanpak voor de lui uit die cultuur dan.

  Like

 4. Vraag het aan de vrouwen die het is overkomen

  Like

 5. Duchesne // juni 14, 2018 om 07:47 //

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2168250/veel-vmbo-ers-voelen-zich-onveilig ….en hier begint het met de ellende en noemen ze het “pesten”…maar voel je jezlef van pesten onveilig of gewoon gepest? en voel je je van bedreigd worden of anderen anagevallen zien worden door groepjes onveilig of cultureel achtergesteld. Hoe lager het niveau van onderwijs , hoe onveiliger….misschien meer culturele verrijking in die lagere niveau’s?
  Hoe het ook is, het krijgt steevast een andere naam maar de ellende word enkel groter…

  Like

 6. Duchesne // juni 14, 2018 om 08:03 //

  https://www.rt.com/news/429682-philippines-armed-community-leaders/ …..en kunnen we deze man niet de positie van Junckers laten overnemen, een opruiming van ruggengraatlozen en verraders zou Europa goed doen.

  Like

 7. Kinky vrouw met voorkeur voor perversie?

  Liked by 1 persoon

 8. kraftavilqa // juni 15, 2018 om 02:05 //

  “Ze legde uit dat Zweedse mannen worden opgevoed in een samenleving die gelooft in gendergelijkheid en daarom aan hogere normen moet worden gehouden dan migranten, die afkomstig zijn uit culturen waar vrouwen worden behandeld als tweederangsburgers.” Ziedaar het typisch socialistische racisme van lagere verwachtingen. Let wel, de socialist erkent aldus impliciet dat de migrant minder is dan de autochtoon.

  Like

 9. Fransdo // juni 15, 2018 om 10:46 //

  Ah mens, ga toch koken!!!

  Like

 10. Duchesne // juni 15, 2018 om 17:25 //

  …en uit het land…. https://www.ed.nl/eindhoven/poging-tot-ontvoering-van-meisje-12-in-primark-in-eindhoven~ad1e844c/

  …blijkbaar is men, de gekleurde medemens, druk doende jonge blanke slachtoffers te zoeken voor ….ja voor wat…..verkrachting, rituele offers of een soort slachtfeest, of gewoon als eten met magische krachten tegen enge ziektes……. want de gekken die dit soort dingen doen worden massaal binnen gehaald en wonen letterlijk tussen mij en u in, als eregasten van compleet geschifte politici en gutmenschen…

  Het wegstoppen van dit soort nieuws of het minimaliseren qua nieuwswaarde heeft een reden, en ga er maar vanuit dat u als burger heel misschien van 10% van de gevallen op de hoogte zal kunnen zijn, de rest word heel effectief weggetoverd….net als de kinderen van sommige mensen trouwens…en in het belang van het “onderzoek” word iedereen gevraagd of opgelegd te zwijgen….

  Juni word een bloedmaand, net als juli en augustus…..met veel geweld, verkrachtingen en moorden, en alles wat de zegening van een multiculti samenleving verder brengt….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s