Nieuw

Turkduitser neemt stelling voor Erdoğan – wordt uitgejoeld door Duitse voetbalfans

Een Turkse profvoetballer met Duits staatsburgerschap wordt uitgejouwd door zijn eigen supporters. Dit nadat hij zijn steun had betuigd aan de Turkse president Erdoğan.

De zogenaamde integratie van Turken in Duitsland gaat niet echt goed. Nadat twee nationale teamspelers – beiden derde generatie Turken in Duitsland – hadden geposeerd met de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan, zijn er onder andere bij de Duitse voetbalsupporters kritische geluiden te horen.

İlkay Gündoğan, die Erdoğan bestempelde als “mijn president”, wordt na het gebeuren nu constant door zijn eigen supporters uitgejoeld.

Er zijn nog meer merkwaardige cultuurbotsingen die scheuren veroorzaken in de voetbalwereld en te vinden zijn in de Turks-Duitse diaspora. Zo heeft Nuri Şahin, voetbalster van Borussia Dortmund, krantenkoppen gemaakt na zijn huwelijk en het kinderen verwekken met zijn eigen nichtje.

Bron:

http://www.goal.com/en/news/its-hard-to-live-with-jeers-from-your-own-fans-gundogan-hits/qed8wr8keijp1jw7e59rcs3d5

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6933 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Turkduitser neemt stelling voor Erdoğan – wordt uitgejoeld door Duitse voetbalfans

  1. Hoog tsjilpend, want oefenend voor de stemming rond het eerstvolgende Eurovisie Songfestival, gaf de voorzitter der Koninklijke Nederlandse VoetbalBond (KNVB) nog een laatste interview alvorens in Moskou zijn stem te gaan weggooien. Maar toch gaat het WK voetbal 2026 niet maar Marokko.

    Dankbaarheid, flutterde hij. Dankbaarheid is het woord dat de verhoudingen tussen Nederland en Marokko zou moeten kenmerken! En loyaliteit natuurlijk. De koning van Marokko heb ik altijd geëerd, je hoort het ze gewoon fluiten, daar in de bossen van Zeist.
    http://verenoflood.nu/marokko-douze-points-du-pays-bas/

    Liked by 1 persoon

  2. Een Turk met een Duits paspoort wonende het grootste deel van de tijd in Duitsland is een Turk met een Duits paspoort en loyaal aan de Turkse geschiedenis niet aan de geschiedenis van zijn tweede paspoort. Ze leven met alle privileges van beide paspoorten. En gaan liever met Erdogan op de foto dan met Merkel, precies zij voelen zich meer Turks dan Duitser.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s