Nieuw

Salvini roept Franse ambassadeur op matje nadat Rothschildt lakei Macron hypocriet liep te blèren over jihadschip de Aquarius

Screenshot YouTube.

Italië heeft de Franse ambassadeur op het matje geroepen nadat Emmanuel Macron kritiek had geuit op wat hij het “cynisme en onverantwoordelijkheid” van Italië noemde door een jihadboot met meer dan 600 mensen aan boord af te wijzen.

Matteo Salvini, de nieuwe Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken die de invasie probeert te stoppen, heeft dit weekend het jihadschip Aquarius met 629 kolonisten geblokkeerd om zijn havens aan te doen, wat internationale verontwaardiging heeft uitgelokt.

In een toespraak voor het parlement op woensdag eiste hij een verontschuldiging van de Franse president en daagde hij Frankrijk uit om de migranten die het in het kader van een EU-overeenkomst had beloofd op te nemen, en beschuldigde hij Frankrijk ervan 10.000 migranten aan de Noord-Italiaanse grens terug te sturen.

Salvini zei dat Frankrijk zich ertoe verbonden had 9.816 migranten op te nemen in het kader van een herverdelingsregeling van de EU in 2015 om frontlinielanden te ontlasten van de druk van asielzoekers. De regeling is nooit van de grond gekomen.

Salvini zei dat Frankrijk in drie jaar slechts 640 mensen had aanvaard. “Dus ik vraag president Macron om over te gaan van woorden naar daden en verwelkom morgenochtend de 9.816 in Frankrijk”.

Ook Giuseppe Conte, de nieuwe Italiaanse premier, sloeg terug na de kritiek van Frankrijk en noemde het land “hypocriet”.

De afgelopen vijf jaar zijn meer dan 600.000 mohammedaanse veroveraars op de zuidelijke kusten van Italië geland en het land heeft er lang bij zijn EU-partners op aangedrongen de last te delen.

Een controversieel pact tussen Italië en Libië heeft geleid tot een daling van het aantal aankomsten met 70 procent ten opzichte van vorige zomer. De overeenkomst wordt echter aangevochten bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), omdat beschuldigingen zijn geuit dat zij heeft geleid tot ernstige schendingen van de mensenrechten, waaronder marteling en slavernij, tegen degenen die de verraderlijke Middellandse Zeeoversteek maken.

Ingekort, The Guardian >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9566 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Salvini roept Franse ambassadeur op matje nadat Rothschildt lakei Macron hypocriet liep te blèren over jihadschip de Aquarius

 1. Europa zou de mensenrechten even terzijde moet schuiven want geen enkel moslimland heeft het mensenrechtenverdrag ondertekend.en in Afrika denk ik ook niet veel landen
  Waarom hoeven zij dit niet en wij wel….weg ermee tenminste voorlopig.
  Heerlijk om te zien hoe de scheuring in de EU steeds groter wordt.
  Heb jaren geleden al gezegd dat die zogenaamde vluchtelingen de EU gaan opblazen.
  Niet een euro crisis maar de islam zal daar voor zorgen.

  Liked by 2 people

 2. Italië probeert van af nu tenminste, om de rechten van zijn oorspronkelijke bewoners te beschermen tegenover die van de ´migranten´ en ´vluchtelingen´.
  Dat wordt natuurlijk niet in dank afgenomen door de politiek correcte lulhannes, die in Frankrijk de scepter zwaait. Deze Macron, president van Frankrijk, weet donders goed, wat de problemen met de islamitische indringers zijn, maar hij doet er niets aan.

  Like

 3. polderboy // juni 13, 2018 om 16:41 //

  Ik lees op de UNHCR vluchtelingen briefing website dat de afspraak over die 70% tussen “de Italiaanse collaborateurs met het Libische regime” zal worden aangevochten:
  http://www.unhcr.org/refugeebrief/refugee-brief-8-may-2018/

  Het proces tegen Italië wordt gevoerd door Global Legal Action Network, waar ook de UVA te Amsterdam partner van is en de rest allemaal Engelse universiteiten.
  http://www.glanlaw.org/

  Zielige Engelse meisjes, die slachtoffers van grooming gangs zijn, zie je niks over, maar daar besteden die universiteiten tegenwoordig liever het aan hen geschonken belastinggeld niet meer aan.

  De kosmopolitische elite heeft er niks meer mee, slachtoffertjes in het eigen volk. Dat is niet gelikt en glossy genoeg meer vrees ik voor dat arrogante zootje dweilen.

  Liked by 1 persoon

 4. Dat Macron maar eens goed naar zijn eigen land kijkt dat hij aan ’t verliezen is aan de islam.
  Er komen steeds meer wijken waar de Franse overheid niks meer te zeggen heeft.
  Als er op termijn een burgeroorlog gaat uitbreken dan zal dat als eerste in Frankrijk zijn.

  Like

 5. Marhammed // juni 14, 2018 om 12:42 //

  Immigranten overlast? Het waren toch allemaal docters, ingenieurs, tandartsen , it specialisten…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s