Nieuw

PvdA en PVV delen dienstauto: DENK wil opheldering

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6933 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on PvdA en PVV delen dienstauto: DENK wil opheldering

 1. Ik zou ozzie ozturk aangeven voor het ongevraagd nemen van foto’s zonder toestemming, i.v.m. de privacywet.
  Als ze toch wat te zeiken willen hebben, dan kunnen ze het krijgen ook.

  Liked by 2 people

 2. Gevalletje logica in Nederland anno 2018. De naam Witte de With moest en zou uit het Eindhovense straatbeeld verdwijnen, maar de naam van een Ottomaanse piraat (Barbaros) elders in de buurt mag wel gewoon.
  https://www.powned.tv/artikel/eindhoven-vermoordt-witte-de-withstraat-turks

  Like

 3. rotsus1958 // juni 14, 2018 om 11:45 //

  @BertG.,

  Inderdaad, had het ook gelezen echter, 1 ding weet ik 100% zeker, zou ik een klein beetje in de buurt wonen van betreffende Barbarosstraat dan was deze vandaag ook al verwijderd en morgen weer en overmorgen weer enz enz enz..

  Dat is simpel en met zekerheid effectief, en ik zou me indien ze het niet door kregen waar het om ging, want gemeenteambtenaren zijn eenmaal niet zo slim, gewoon een keertje laten “oppakken” om zo de hele achterlijke film wat hier in dit land aan het afspelen is aan de kaak te stellen, en geloof me maar dat ik dan media aandacht zou krijgen!!!!

  Idioten daar in Eindhoven.
  En zou ik in deze straat wonen dan konden ze een vette claim verwachten, want……nieuw briefpapier, nieuwe enveloppen, nieuwe visitekaartjes enz enz enz, en op kosten van dat zooitje ongeregeld daar op dat gemeentekot!

  Gladiator

  Like

 4. Ik heb dat een keer mee gemaakt, dat de gemeente alle huisnummers veranderd had van de straat waar ik woonde, nadat ze alle voordeuren een andere plek hadden gegeven.
  Alles moet je dan veranderen en regelen en doorgeven, zonder dat je ook maar 1 verhuisdoos
  hebt ingepakt.
  Een hoop onzin tijd ben je er aan kwijt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s