Nieuw

Oostenrijk bestookt de islam en versterkt zijn betrekkingen met Israël – moslims zijn razend

Israël heeft een nieuwe bondgenoot in Europa. De Oostenrijkse bondskanselier, de jongste leider ter wereld, kwam minder dan een week na het sluiten van moskeeën en het deporteren van tientallen imams in een poging om de politieke islam in Oostenrijk te elimineren, voor een bezoek in Israël aan.

Moslims in heel Europa en het Midden-Oosten zijn verontwaardigd en woedend omdat Oostenrijk de door Turkije gefinancierde moskeeën sluit en tot zestig door Turkije gefinancierde imams en hun families deporteert als onderdeel van een repressie tegen de “politieke islam”.

De acties van de regering zijn gebaseerd op een wet uit 2015 die onder meer verbiedt dat religieuze gemeenschappen geld uit het buitenland krijgen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Oostenrijk bestookt de islam en versterkt zijn betrekkingen met Israël – moslims zijn razend

 1. Een woord ok nou twee dan : Oh Heerlijk 🙂

  Like

 2. Dat laatste kan je wel weglaten.
  Mossels zijn altijd razend, en anders bedenken ze wel wat om razend op te zijn.

  Liked by 1 persoon

 3. P R A C H T I G!!!!

  Like

 4. Oostenrijk en Italië zijn heel goed bezig Hongarije Polen en Tsjechië ook ga zo door die worden geregeerd door mannen met ballen ken je van die van Nederland niet zeggen die eurofield die ken alleen maar slijmen 🤮🤮

  Like

 5. Kijk Rutte en neem een voorbeeld aan Sebastiaan Kurtz dat is pas een echte Premier voor zijn land en geen zakkenvuller en baantjesjager zoals jij met je preek in dat Ongekozen en doorgedrukte Maffia parlement in Brussel en zijn steeds meer landen die tegengas gaan geven en ook hier dreigt een steeds grotere menigte om wat roept om een ander kabinet en zijn ze jou en de VVD en die andere paljassen meer dan zat.
  Jij bent voor het grootkapitaal en Multinationals en banken en de bevolking kan de pot op, nou daar denken Wij anders over dus ROT OP.

  Like

 6. Sharon // juni 14, 2018 om 13:19 //

  Oostenrijk komt tenminste voor zijn bevolking op. Wij worden 3e range burgers en zijn alleen maar goed om middels steeds hogere belastingen steeds grotere groepen gelukszoekers te onderhouden

  Like

 7. Dijkerman // juni 15, 2018 om 13:21 //

  Proficiat oostenrijk..nu de rest van Europa nog ..beginne in holland svp .
  En gelijk tijdig alle zgn vluchtelingen ,met landings boten terug brengen naar Afrika ..

  Like

 8. Nederland is het braafste of is het het bangste jongetje van de klas, dus zal dat wat in Oostenrijk gebeurt hier nog niet zo snel gebeuren. Moeten er eerst weer verkiezingen zijn en dan hoop ik op een hele flinke verschuiving.

  Like

 9. syberspees // februari 18, 2019 om 06:17 //

  In oostenrijk hebben ze van die leuke kelders, misschien toch maar daarheen emigreren. 😅

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s