Nieuw

Noorse politici nomineren Trump voor de vredesprijs

Foto: Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un. Screenshot RT.

In de westerse mainstream media heeft de Amerikaanse president Trump vrijwel geen lof maar des te meer kritiek ontvangen voor zijn ontmoeting met Kim Jong-Un, de leider van Noord-Korea. De ondertekende afsprakenverklaring wordt als te vaag beschouwd, te simpel, ontbrekende datums, etc. Dat Trump de eerste president van de Verenigde Staten is die erin is geslaagd om in 70 jaar überhaupt iets te bereiken, lijkt geen gewicht op de weegschaal te leggen.

Maar In Noorwegen is Donald Trump nu formeel genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede na zijn ontmoeting met Kim Jong-Un in Noord-Korea.

Het zijn de Noorse politici Christian Tybring-Gjedde en Per-Willy Amundsen van de Fremskrittspartiet die achter de nominatie zitten, meldt de Noorse media.

– Het is historisch wat er is gebeurd. Er is een proces op gang gebracht dat de wereldvrede lange tijd kan waarborgen, zegt Amundsen tegen NRK.

Bron:

https://www.nrk.no/norge/frp-ere-nominerer-donald-trump-til-nobels-fredspris-1.14082439

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Noorse politici nomineren Trump voor de vredesprijs

 1. skeeter // juni 13, 2018 om 19:25 //

  Trump is blank dus krijgt hem niet. De nobel prijs is gereserveerd voor hopen stront. Mocht het wel zover komen dan zou ik hem niet aannemen als Ik Trump was.

  Like

 2. Het feit dat obama de prijs heeft gekregen voor ehhhh………..(mmmhh ja, waarvoor ook weer), is dus exact de reden dat die ‘Nobelprijs voor de vrede’ een totale aanfluiting is geworden en derhalve van nul en generlei waarde is.

  Overigens, wanneer ik Trump zou zijn dan zou ik deze prijs wel aannemen echter onderweg naar huis,……… deze uit het autoraampje kieperen!

  Like

 3. Scrutinizer // juni 13, 2018 om 23:46 //

  @Axel
  Als ik Trump was zou ik hem weigeren en een Tweetje sturen. Unlike the Noble Prizes for Exact Sciences, the Noble Pieace Prize has become highly controversial as it was offered to some doubious people I prefer not to be associated with. Thanks but no thanks.
  En dan laat je in het midden of je nou Arafat bedoelt of de 44e (half)witte president van de VS

  Like

 4. Ik denk het zelfde, hij zou hem niet aannemen, wat moet je er ook mee, in de kast zetten en afstoffen ?

  Like

 5. Republikein // juni 14, 2018 om 02:52 //

  Belediging.

  Like

 6. Wie wil er nou op dezelfde lijst staan samen met obama en arafat als ontvanger van deze prijs.

  Like

 7. paulzwueste // juni 14, 2018 om 16:59 //

  Trump moet die prijs in ontvangst nemen.
  Weigering zou onverstandig zijn en dat is Trump zeker niet.
  Als obama die prijs voor helemaal niks anders dan alléén sabotage en vernietiging van het vrije westen kreeg, dan nu Trump zeker!

  En denk er eens aan dat de woede bij links hierdoor tot het absolute hoogtepunt zal stijgen.
  Dat is ook wat waard!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s