Nieuw

Mohammed-cartoonwedstrijd in Tweede Kamer

DEN HAAG – In het afgesloten deel van de Tweede Kamer waar de fractie van de PVV huist, zal later dit jaar een cartoonwedstrijd over de islamitische profeet Mohammed worden gehouden. Volgens PVV-leider Geert Wilders heeft de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) groen licht gegeven voor de wedstrijd.

Wilders kondigde de tekenwedstrijd in de Tweede Kamer vorige maand aan. Iedereen mag meedoen zolang Mohammed maar onderwerp van de cartoon is, zei hij toen. Wanneer het precies zal plaatsvinden is nog niet bekend. We gaan het nu plannen, aldus een woordvoerder van de PVV.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2160489/mohammed-cartoonwedstrijd-in-tweede-kamer

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7257 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Mohammed-cartoonwedstrijd in Tweede Kamer

 1. Scrutinizer // juni 13, 2018 om 11:29 //

  Zijn er beperkingen?
  Ik bedoel: links heeft al de meest perverse verhalen de wereld ingestuurd over Trump en plassex en aanstootgevende “kunst” gemaakt met Jezus als onderwerp. Ben benieuwd hoe “gedurfd” het er nu zal aan toegaan.

  Like

 2. Als dit is wat het laat uitschijnen te zijn dan gaat dat vuurwerk geven, als dit een echte onvervalste cartoonwedstrijd is dan zou dat gemakkelijk de vlam in de islamistenpan kunnen doen slaan.

  Maar het weerwerk van de angsthazen en mossellovers zal er wel weer een stok voor steken

  Like

 3. Fransdo // juni 14, 2018 om 19:38 //

  Het kan mij niet snel genoeg gaan dat moslims ook in Nederland hun ware gezicht laten zien.
  Des te sneller valt het kwartje alsnog door aan de zijde van de Linkse Kerk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s