Nieuw

Malmö: Transgender zwemdag eindigt in fiasco dankzij migranten

Ribergsborg buitenbad in Malmö. © Facebook

Opnieuw faalt in Zweden een links idee op verschrikkelijke wijze vanwege de realiteit. In een migrantenbolwerk van Malmö lanceerden een links gemeenteraadslid en de voorzitster van de feministische partij het programma “Extra zwemdagen voor transseksuelen” in het lokale openluchtzwembad. Maar het was niet de “queers” die het buitenzwembad bestormden, maar nieuwsgierige migranten op zoek naar “exotische bezienswaardigheden”.

Vanaf 7 mei zou het Ribersborgs kallbadhus elke eerste maandag van de maand gereserveerd worden voor de transgendergemeenschap, zodat ze ongestoord door de rest van de wereld kunnen spetteren. Maar de eerste resultaten zijn al meer dan ontnuchterend, meldt Aftonbladet. Er waren nauwelijks transgenderbezoekers, maar des te meer starende migranten van alle leeftijdsgroepen, die van dit soort “vleeskeuringen” genieten en vrouwen lastigvallen.

– Ze waren overal. In de douche- en rustruimtes en in de kleedkamers. Het zwembad werd letterlijk bestormd door mannen die van de gelegenheid gebruik maakten om naar naakte vrouwen te staren”, zegt Jeanette Larsson, docente diversiteitskwesties, die onlangs een bezoek bracht aan het badplezier genaamd “Queer Kallis”.

Veel van de aanwezige vrouwen hadden de vlucht genomen voor de kwijlende massa van mannen en verlieten het zwembad, zei Larsson. De weinige transseksuelen die daar zaten, werden weggekeken en bespot.

– Deze speciale dag is niets meer dan een open aanbod voor iedereen die naar vrouwenlichamen wil kijken, merkt de docente op.

De “Queer Kallis” dag werd bedacht door Hanna Thomé, gemeenteraadslid van de Linkerpartij, en Linda Hiltmann, leider van de Feministische Partij. Vroeger waren het juist deze twee vrouwen die enthousiast raakten over ‘mannen’ die in een koranschool meisjes en jongens van elkaar scheidden, meldt Breitbart.

En zo trekt linkse Hanna Thomé haar eigen conclusies: Ze becommentarieerde de openbare inspectie van het vlees van de moslims door te zeggen dat wat er gebeurde in het openluchtzwembad “een uitdrukking was van de patriarchale wereld waarin wij leven”. Ze hoopt dat het “queer badplezier” zal voortduren, zegt Thomé.

Transgenderzwemmen” is een zoveelste poging van de Zweden om hun bizarre kijk op sociale rechtvaardigheid op te leggen.

Een van de bekendste feministische projecten was het “sneeuwploegenbeleid” van de stad Stockholm, waarbij in de winter de trottoirs eerst van sneeuw werden bevrijd in plaats van van de wegen, omdat er meer vrouwen op de trottoirs waren en omdat ze minder autoreden dan mannen. Het initiatief veroorzaakte meteen chaos doordat chauffeurs en forenzen op de besneeuwde hoofdwegen vastzaten in het openbaar vervoer. Bussen waren ofwel te laat of geannuleerd.

Nu wil de Zweedse groenlinkse minister van Milieu  Karolina Skog het aantal auto’s op de weg verminderen. Ze is er vast van overtuigd dat dit de feministische zaak dient, omdat er meer mannen autorijden dan vrouwen.

– Auto’s worden voornamelijk door mannen gereden. We geven mannen teveel ruimte – ten koste van vrouwen, legt ze uit.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/06/13/malmoe/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Malmö: Transgender zwemdag eindigt in fiasco dankzij migranten

 1. MoslimMolen // juni 13, 2018 om 15:40 //

  Nieuwe naam voor Svenska:
  Cowardia.

  Like

 2. Duchesne // juni 13, 2018 om 16:11 //

  “Nu wil de Zweedse groenlinkse minister van Milieu Karolina Skog het aantal auto’s op de weg verminderen. Ze is er vast van overtuigd dat dit de feministische zaak dient, omdat er meer mannen autorijden dan vrouwen.
  Auto’s worden voornamelijk door mannen gereden. We geven mannen teveel ruimte ten koste van vrouwen, legt ze uit.”

  Ga haar maar niet vertellen dat mannen een penis hebben, gaat ze die straks ook willen afpakken…Ik ben voor gelijkheid tussen man en vrouw, maar die Karolina had beter aan de keuken ketting gebleven, bijna onmogelijk op zulke kolder nog een antwoord te vinden….typisch links, zoveel onzin verkopen dat het de mensen met stomheid slaat en iedereen zich afvraagt of het nu serieus is of een grap…planeet Zweden…

  Liked by 1 persoon

 3. Ze lultkut uit haar nek, in Zweden hebben bijna alle gezinnen twee auto’s, voor de man en de vrouw, aangezien beiden moeten werken en de afstanden woon-werk gigantisch zijn. Komt bij dat alleen de grote gemeenten zoals Stockholm, Goternburg en Malmo een goed openbaar vervoer systeem hebben. Waar deze nonsens dan ook altijd vandaan komt. De mensen op het land zijn volkomen afhankelijk van hun auto.

  Like

 4. Peetje // juni 15, 2018 om 14:48 //

  Juist in Zweden zijn de vrouwen gelijk aan de man,dus waar heeft deze domme doos het over?
  Maar hier zie je wel aan dat dat land helemaal naar zijn filistijnen gaat als al die politici zijn zoals deze domme doos!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s