Nieuw

Levenslang voor Australische kindermisbruiker

BANGKOK – Een Australische kindermisbruiker en zijn voormalige partner zijn op de Filipijnen veroordeeld tot levenslange gevangenisstraffen. Australiër door Peter Gerard Scully verkocht volgens de rechtbank beelden van het misbruik via internet aan ’klanten’ in het buitenland, bericht de Filipijnse nieuwssite Rappler.

De rechtbank oordeelde dat Scully zich schuldig maakte aan mensensmokkel en meerdere verkrachtingen. Een van de slachtoffers was pas een jaar oud. De Australiër reageerde volgens Rappler nauwelijks op de uitspraak, zijn vrouwelijke handlanger barstte in huilen uit.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2166366/levenslang-voor-australische-kindermisbruiker

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7257 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s