Nieuw

Halbe Zijlstra rechtstreeks vanuit Datsja naar de Wereldbank – geen baantjescarrousel

Halbe Zijlstra is in de race voor een topfuctie bij de Wereldbank. In Den Haag gaat zijn naam rond als nieuwe Nederlandse bewindvoerder bij de VN-instelling die leningen onder toezicht verstrekt aan ontwikkelingslanden. Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9598 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Halbe Zijlstra rechtstreeks vanuit Datsja naar de Wereldbank – geen baantjescarrousel

 1. Ik zou die Halbe nog niet achter een kassa zetten, als ik een winkel had.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // juni 13, 2018 om 09:57 //

  Een toppositie, waar Zijlstra gedetacheerd gaat worden in het land Tovalu als Wereldbank directeur generaal van de leningen portefeuille aan dat land.
  Daar zal het wel om gaan.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik zou wel eens willen weten hoeveel Zeer Belangrijke Excellenties wij wel niet op Heel Hoge Posten hebben om ons geld gratis aan #JanDobberRap en z’n #WarlordMallemoers en andere criminelen te geven, die de rentes en andere opbrengsten via een lusconstructie en de Caymans of de Emiraten danwel Zwitserland of Israel aan de bazen van diezelfde Zeer Belangrijke Excellenties voldoen. Er wordt in die kringen gestrooid met baantjes, bonussen, pedofeestjes en penthousjes dat het een lieve lust was. En dat is het ook want die suffe belastingslaaf betaalt toch wel, ondanks zijn gebrul en gebral. Met Halbe d’r bij plus die Ministers van Uitdeling kom ik al gauw op een ploegje Sinterklazen van een 2000 man en, tegenwoordig steeds vaker en vooral, vrouw.

  Liked by 1 persoon

 4. Fransdo // juni 14, 2018 om 19:33 //

  Heeft Halbe verstand van bankieren?

  Er wordt dus daadwerkelijk nu wel iemand van een hockeyveld geplukt om te gaan functioneren in het eerste elftal van een globale instelling.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s