Nieuw

Dreigde al het Zweeds personeel van de Sociale Dienst te vermoorden als zijn dochter seks zou hebben of christen wordt

Pixabay

Een 50-jarige Arabische man in Jönköping is veroordeeld voor het bedreigen van werknemers van de Sociale Dienst toen zijn dochter werd opgevangen. Als zijn dochter seks zou hebben of zich bekeerd tot het christendom, zou hij hen allemaal vermoorden, verklaarde de man.

De bedreiging werd uitgesproken tijdens een bijeenkomst op een sociaal kantoor in Jönköping eind mei vorig jaar, volgens het arrest van Jönköping’s rechtbank.

De man – die een staatsburgerschap heeft in zowel Egypte als Zweden en leeft van een uitkering, werd zijn dochter onder dwangverpleging gesteld.

Als zijn dochter na de zorgplaatsing seks zou hebben of zich tot het christendom bekeerde, dan “zal ik iedereen hier en al het zorgpersoneel vermoorden”, verklaarde de man volgens het vonnis.

Hij is veroordeeld tot een voorwaardelijke straf en een geldboete.

Bron:

http://www.friatider.se/hotade-d-da-anst-llda-p-socialen-om-dottern-hade-sex-eller-blev-kristen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7257 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Dreigde al het Zweeds personeel van de Sociale Dienst te vermoorden als zijn dochter seks zou hebben of christen wordt

 1. Duchesne // juni 13, 2018 om 16:04 //

  Blijft dfe vraag waarom ze onder dwangverpleging moest….papa en andere famillie poten niet thuis kunnen houden…..zou de eerste niet zijn…zou de reactie verklaren, jalouzie en dan een excuus zoeken…

  Liked by 1 persoon

 2. paulzwueste // juni 13, 2018 om 17:16 //

  Voorwaardelijke straf…
  Zal dus nooit ingevuld worden.
  Geldboete.
  Zal dus nooit betaald worden, als ze die niet in maandelijkse termijnen zullen afhouden van z’n uitkering.
  Moet je je voorstellen dat je zulke beesten in je achtertuin in leven houdt… die jou en je hele familie met de dood bedreigen.
  Die Zweden zijn helemaal krankzinnig maar dat zijn ze, blijkt nu, altijd al geweest.

  Like

 3. Ik hoop zo dat ze bekeert en als een goed katholiek een stuk of 12 koters eruit perst en dan elk jaar allemaal een kerstkaartje sturen en niet de verjaardagen vergeten .

  Like

 4. Ze zal snel opknappen als ze bij die vent uit de buurt is.

  Like

 5. Wil je hier dwangverpleging krijgen, dan ben je, of zo gek als een deur of je woont in zeer levensbedreigende omgeving.

  Like

 6. Zweedse mannen hebben genoeg van eigen soort netals hollandse mannen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s