Nieuw

Britse feministe mishandeld door ‘Aziatische’ man, geeft twee ‘blanke middenklasse’ mannen de schuld

De feministe en open grenzen voorvechtster Tamara Cincik werd gisteren in de metrotrein in Londen aangevallen door een grote “Aziatische” man. Cincik zegt tegen The Daily Mail dat ze haar aanvaller niet verwijt haar te hebben aangevallen, maar in plaats daarvan twee ‘blanke middenklasse’-mannen die tijdens de aanval haar niet zouden hebben geholpen.

The Daily Mail:

Een mode-cheffin die in de metro werd aangevallen door een grote man haalt uit naar twee mannen die van metrostel verwisselden en haar alleen lieten om zichzelf te verdedigen.

Tamara Cincik werd geschopt en bedreigd toen zij gisteren onderweg was naar een zakelijke bijeenkomst in het centrum van Londen.

De moeder van een één-jarigen vertelde aan MailOnline hoe kinderen begonnen te huilen toen de opgewonden man in het midden van het rijtuig recht tegenover haar stond en haar gewelddadig aanviel.

Toen mevrouw Cincik het incident vertelde, zei zij:

– Ik ben bij Highgate op de metro gestapt en ik zou naar Old Street gaan. Een man stapte op bij Archway, hij was ongeveer 1 meter 80, ongeveer 30 tot 35 jaar oud en hij begon tegen me te schreeuwen.

– Aanvankelijk dacht ik dat hij een soort performancekunstenaar was, maar toen werd me duidelijk dat hij niet goed was.

De feministe wil graag benadrukken dat ze deze man, die ze omschrijft als lang en Aziatisch, niet de schuld geeft.

– Hij schreeuwde naar me en zei dingen als ‘Ik ga je fucking schoppen’, en toen schopte hij me. Het was intimiderend, hij was een grote man.

– Ik ben meer boos op die blanke middenklasse mannen die me niet hielpen. Als vaders, echtgenoten en zonen zouden zij zich voor zichzelf moeten schamen.

Een Facebook commentaar:

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5812075/Fashion-bosss-fury-white-middle-class-men-left-attacked-busy-Tube.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Britse feministe mishandeld door ‘Aziatische’ man, geeft twee ‘blanke middenklasse’ mannen de schuld

 1. Ja anders moet je toegeven dat je al die tijd verkeerd hebt gezeten met die open grenzen politiek.

  Like

 2. Typisch turkse aandachtshoer en dat het niet scoort is zo wel duidelijk http://dianepernet.typepad.com/.a/6a00d8341c76e453ef0111689849e6970c-pi

  Like

 3. Als je die idioot verrot slaat, dan sta jij later voor het hekje.

  Like

 4. Daniel // juni 13, 2018 om 12:49 //

  Nee, dan dit: https://www.youtube.com/watch?v=Xrq97-cQSiU&feature=share
  Vrouwen en migranten in Zweden. I rest my case…

  Like

 5. Daniel // juni 13, 2018 om 12:52 //

  Het is ook mijn voornemen om wanneer een vrouw wordt belaagd, eerst te vragen of ze een feministische huilstruik is voordat ik diegene een hoek geef waar ie niet meer van op staat. Ik heb er – en dat meen ik echt – absoluut geen medelijden mee. Hier vraag je om. Klaar. Dan moet je de consequenties maar dragen. Ondervinding is de beste leermeester. Doei.

  Like

 6. Dat soort wereldvreemde vrouwen helpen mee aan de ondergang van Europa.
  Eigen schuld dikke bult

  Like

 7. Von Puffelen // juni 13, 2018 om 20:42 //

  Yes ladies and gentlemen, it’s all part and parcel of living in a big city.
  Better get used to it.

  Like

 8. Johan P // juni 13, 2018 om 21:09 //

  Wat wil ze nou? Als die mannen WEL hadden geholpen haar te ontzetten dan waren het rascisten geweest die de actie van die kerel verkeerd uitlegden.
  Ze heeft zelf dit soort gajus naar binnen gehaald, nou moet ze niet gaan lopen zeiken

  Like

 9. Scrutinizer // juni 13, 2018 om 23:36 //

  1) dus louter omdat iemand zoon/echtegnoot/vader is (oftewel: omdat ie man is), moet ie zich met gevaar voor eigen lijf als onbezoldigd bodyguard ten dienste stellen van een hem onbekende vrouw? ‘k Zie niet in waarom
  2) zelfs als de 2 aanwezige blanke mannen dat ook zo zien, dan hadden ze dat wijf misschien herkend en grepen ze juist om die reden niet in
  3) een misdadiger verwijte men niets doch een neutrale buitenstaander beschuldige men. Volgens die logica moet ik bij haar gaan inbreken. Ze zal dan geen aangifte tegen me doen en alleen haar buren verwijten dat ze me niet stopten. Inbreken bij dat mens is lucratief want in wezen risicovrij.

  Like

 10. jackvanderveen // juni 14, 2018 om 06:03 //

  Zo een feministische kuthoer, die de blanke mannen het liefst zelf vertrapt, jankt nu omdat zij vertrapt wordt door een neger of iets dat er op lijkt.
  Natuurlijk steken die blanke mannen geen hand uit om haar te helpen.

  Like

 11. Dit nare eigentijdse moffenhoertje nu nog veel harder slaan en dan door BLANKE MANNEN!
  Als aanvullend pak slaag.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s