Nieuw

Austrian Chancellor Kurz receives death threats after targeted by Turkey’s Erdoğan

Austrian security forces have gone on full alert after Turkish President Recep Tayyip Erdoğan personally targeted Austrian Chancellor Sebastian Kurz, who ordered the closing of Turkish government-affiliated mosques and the deportation of their imams.

“Your amateurish attitude could cost you a lot. You must know that closing a mosque in Austria and deporting religious men will again start a battle of the cross and the crescent for which you will be responsible,” Erdoğan said on June 8.

After Erdoğan openly targeted Kurz with these comments, supporters of his Justice and Development Party (AKP) started to post death threats mainly on social media. According to an article by the Austrian News Agency (APA), security forces in Vienna have taken the threats by AKP supporters seriously.

Stockholm Centre for Freedom >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9005 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Austrian Chancellor Kurz receives death threats after targeted by Turkey’s Erdoğan

 1. Het is precies zoals Wilders jaren geleden al zij…die Erdogan is een freak.
  En weer krijgt hij gelijk.

  Like

 2. skeeter // juni 13, 2018 om 17:43 //

  mooi beginnen met die battle, iedereen is het mossel gezeik zat

  Like

 3. Rutte en consorten hebben niet voor niets de krijgsmacht en politie naar de donder geholpen,dit is een voorop gezet plan net zo als dat de burgers niet veroordelen als zij Nu hun wapens inleveren,daar in tegen liggen de moskeen vol met door Turkye geleverde wapens voor als de Hel uitbreekt .
  Dat dit parlement met wisselende samenstelling terwijl er menig minister wegens onkunde wegmoest bleef bestaan is ongekend dus gemanupileerd om een ieder uit te schakelen die Anti-EU is en dus Een Nexit zou kunnen bewerkstelligen.
  Nederland word niet bestuurd door Rutte maar door Shell,Unilever,Heineken,Philips en de Banken die de Burgers overeind hielden en als dank kunnen de pensioenen al jaren niet omhoog,kunnen ze in Groningen de pot op terwijl zij honderden Miljarden de grond uit hebben gehaald ,gaat de AOW al jaren niet omhoog,zelfs geen inflatie correctie maar vergeten niet hun zakken te vullen.
  DAT IS RUTTE WAAR JULLIE OP GESTEMD HEBBEN,VVDers.

  Like

 4. Komt goed uit, dan kan Kurz de Turken allemaal naar huis sturen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s