Nieuw

Acht Bulgaarse “vluchtelingen” verkrachtten 13-jarig schoolmeisje en filmden dit

Duitsland/Velbert – Van een groep Bulgaarse jongens (14 tot 16 jaar) met een vluchtelingenstatus zouden twee verdachten al eind april en 13-jarig meisje hebben verkracht, terwijl de anderen de verkrachting van het meisje met hun mobiele telefoons filmden. Volgens de politie en het Openbaar Ministerie is met het oog op de bescherming van het slachtoffer over de verkrachting tot nu toe niets vermeld.

Zes verdachte Bulgaren tussen de 14 en 16 jaar zitten in hechtenis, twee anderen zijn op de vlucht en kunnen zich volgens Bildzeitung al in het buitenland hebben gevestigd. Zoals Bild het beschrijft, heeft de groep Bulgaarse jongeren het schoolmeisje op 21 april in het Parkbad “lastiggevallen”. Het meisje was er met vrienden en ging rond 18.00 uur naar huis. In een bosrijke omgeving bij het zwembad, ontmoette de 13-jarige de acht jongeren weer.

Volgens de officier van justitie Wuppertal heeft er daarna meteen een “ernstig seksueel delict” plaatsgevonden. Naar verluidt zouden twee hoofddaders de scholiere hebben verkracht, terwijl de anderen toekeken en met hun mobiele telefoons filmden. Daarna zouden de acht daders het meisje door het bos naar een snelwegbrug hebben gesleept en daar verder misbruikt.

Volgens het parket is de video nog steeds onder forensisch onderzoek. “De voortvluchtigen zijn geïdentificeerd. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de precieze aard van het misdrijf”.

De vraag waarom de politie en officieren van justitie tot dusverre niets hebben vermeld over de brute verkrachting van het meisje, werd beantwoord met het beruchte “bescherming van slachtoffer argument”. Een woordvoerder van het NRW ministerie van Binnenlandse Zaken betoogde dat moet worden afgewogen of het slachtoffer identificeerbaar zou zijn door middel van een rapportage. Hoe jonger het slachtoffer en hoe kleiner de woonplaats, hoe gevoeliger de politie en openbare aanklagers de zaak zullen behandelen.

Dankzij het krankzinnige immigratiebeleid van Angela Merkel heeft de stad Velbert nu een lange lijst van geweldsdelicten.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/06/13/acht-fluechtlinge-jaehrige/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Acht Bulgaarse “vluchtelingen” verkrachtten 13-jarig schoolmeisje en filmden dit

 1. Duchesne // juni 13, 2018 om 16:02 //

  “Dankzij het krankzinnige immigratiebeleid van Angela Merkel heeft de stad Velbert nu een lange lijst van geweldsdelicten.”

  …zijn er nu al heel veel mensen onnodig uit het leven weggerukt of kapot voor het leven….door Merkels arrogantie, door ruttes arrogantie, door de arrogantie van Gutmensch en hypocrieten van de EU. Reken het vooral hen aan, en vergeet niet de rekening eerst bij hun neer te leggen…

  Like

 2. templars2017 // juni 13, 2018 om 21:55 //

  We moeten merkel en de rest vergeven ………..waar staat het vergif??

  Like

 3. MoslimMolen // juni 14, 2018 om 14:31 //

  Hoe eindeloos groot is HIER de dodenakker vh allochtoon schorem?
  Enwel v.a. helft ’60er jaren!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s