Nieuw

Overheid laat asieljihadisten met opzet in de illegaliteit verdwijnen zodat ze hier kunnen blijven om de bevolking te terroriseren

Nederland heeft grote moeite om afgewezen asielzoekers het land uit te krijgen. Dat blijkt uit onderzoek van de Algemene Rekenkamer. Telegraaf >>

Deze uitspraak beoordelen wij als niet waar. Juist is; de overheid probeert het niet eens !

Daarnaast ziet de Rekenkamer dat afgewezen asielzoekers opvallend vaak niet aantoonbaar vertrekken. We weten niet waar ze heen zijn en kunnen dus ook hier in de illegaliteit zitten of in een buurland in plaats van hun land van herkomst. Slechts 46,5 procent van de afgewezen asielzoekers vertrekt aantoonbaar.

Juist, je probeert ze dus niet eens uit te zetten. Je geeft ze een papiertje, dat ze niet kunnen lezen, dat hun asielaanvraag is afgewezen. That’s it. En dat is dan het Nederlandse ‘uitzettingsbeleid’. Ze verdwijnen in de illegaliteit en vervolgens verzwijgt de politie de criminaliteit die ze plegen dankzij Mark Harbers’ VVD-beleid.

En dan mag er weer een staatssecretaris komen liegen om te vertellen dat het echt niet aan hem ligt en dat hij heel erg zijn best doet.

Staatssecretaris Harbers (Justitie en Veiligheid) reageert dat de Dublinregels aan herziening toe zijn. Over aanpassing daarvan onderhandelt hij momenteel met andere EU-lidstaten. De bewindsman heeft meerdere maatregelen genomen om het aantal asielzoekers uit veilige landen terug te dringen maar dit onderzoek laat volgens hem opnieuw zien „dat het terugbrengen van deze instroom niet eenvoudig is.”

Leugenaar !

Achterbakse Mark Harbers, het menselijk stuk VVD-leugen-vullis, was precies 2 maanden geleden nog in Marrakesh om te regelen dat half Afrika Nederland binnen kan vallen en veroveren met hulp van Mark Harbers.

Zie:

Vorige week werd bij de geheime Verklaring van Marrakesh Nederland weggegeven aan Afrika

En die onderhandelingen over het Dublin-verdrag die gaan een puinhoop worden. Eindbestemmingslanden van asieljihadisten zoals Nederland willen ze terug kunnen sturen naar landen van eerste aankomst in de EU zoals Italië en Griekenland. Die willen ook heronderhandelen, zoals Salvini gisteren nog aangaf, want die willen ze juist niet houden. Een ‘gelijkmatigere’ verdeling over de EU zal niet geaccepteerd worden door de Visegrad landen. Geen onderhandelingsresultaat in zicht dus.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Overheid laat asieljihadisten met opzet in de illegaliteit verdwijnen zodat ze hier kunnen blijven om de bevolking te terroriseren

 1. Dat betekende, weer volgens de Rekenkamer dat slechts 14.8 procent van alle gevallen dat deze dappere strijders voor het burger welzijn het probeerden, het daadwerkelijk lukte gelukszoekers uit Nederland te verwijderen.

  Stelt u zich eens voor 14.8 procent van alle gevallen DAT MEN HET PROBEERDE ! En in de overige 85.2 procent kreeg men nul op het rekest !

  En dat durf je zo maar toe te geven ?

  De stratenmaker ( bestaan die nog ? ) tegen zijn baas; “ik heb 14.8 procent van de stoeptegels gelegd, maar de rest lukte niet, er kwamen voortdurend mensen die door het zand liepen, de hond uitlieten, dus ja, ik wilde wel, maar helaas !”
  http://www.geennieuws.com/2018/06/nederland-en-het-haagse-fake-news-over-asielzoekers/

  Liked by 1 persoon

 2. ja, meer overbevolking.

  Like

 3. Fransdo // juni 12, 2018 om 16:08 //

  Als ik zo’n teringzooi van mijn eigen huishouden maakte dan zou ik gedwongen zijn om professionele hulp te zoeken. Maar deze overheid blijft maar doorklooien terwijl ze al honderden zo niet duizenden waarschuwingen hebben gehad.

  Like

 4. Yvonne // juni 12, 2018 om 16:26 //

  hallo, we kunnen het blijven roepen en schrijven Afrika dat grote werelddeel past niet in Europa
  wij zijn vele malen kleiner
  ik las gisteren op een site dat ze stiekum in de Filipijnen in medicijnen daar geboortebeperking troep hadden gedaan moesten ze daar ook eens doen, er zijn al veel te veel mensen op aarde
  ik weet niet of ik de site mag noemen? ging over verdachte zelfmoorden op bekende mensen die teveel wisten

  Like

 5. Yvonne, zo kennen we er natuurlijk niks mee.
  Waarom zou je de site niet mogen noemen hier?

  Liked by 1 persoon

 6. Fransdo // juni 13, 2018 om 10:22 //

  Yvonne, natuurlijk mag je die site noemen. De redactie hier modereert niet en je mag natuurlijk gewoon je verhaal onderbouwen met een link.

  Like

 7. Nu het steeds duidelijker word dat Rutte en Maffia consorten ons uit willen roeien lijkt het mij verstandig om de knuppel in het hoenderhok te gooien of wachten wij tot zij weer Razzia,s gaan houden.
  Wij zijn al een keer bezet geweest door de Fransen en Duitsers en die zijn toen terug geslagen en die lieden proberen het nu met andere Arabische volken om zelf achterover te leunen.
  Van mij mogen er bommen op Berlijn,Parijs en Vooral Brussel vallen,nu nog.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s