Nieuw

Opnieuw is in Duitsland een tiener om het leven gebracht – Turk in hechtenis

Opnieuw is in Duitsland een tiener om het leven gebracht. In Viersen, net over de grens bij Venlo, werd een vijftienjarig meisje van Roemeense afkomst in een park neergestoken. Ze overleed in een ziekenhuis.

Een mogelijke verdachte heeft zich ’s avonds gemeld. Het gaat om een 25-jarige Turkse man, die tijdens de klopjacht op de dader niet gecontroleerd wilde worden en vluchtte. Hij is een bekende van de politie. Onderzocht wordt of hij iets met de moord te maken heeft.

Lees verder:

https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/meisje-15-doodgestoken-net-over-de-grens-bij-venlo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Opnieuw is in Duitsland een tiener om het leven gebracht – Turk in hechtenis

 1. Bestaan er eigenlijk wel “vluchteling allochtonen” die niet bekend zijn bij de politie.
  Ik loop nou toch alweer een behoorlijk tijdje rond hier, 55 jaar om precies te zijn, maar ze kennen mij nog steeds niet bij de politie.
  Die gasten hebben na een paar weken/ maanden dat ze ergens zijn al een gigantisch strafblad voor mekaar gekregen.
  En nog gaat er geen lichtje branden ergens bij een regering of instantie.

  Like

 2. Bert, je helemaal gelijk, dat vraag ik me ook af.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s