Nieuw

Ondanks recordbezoek aan Sweden Rock: “rustig festival”

Auteur: Foto van lezer Samhällsnytt.

Elk jaar onderscheidt Sweden Rock zich als muziekfestival zonder veel criminaliteit en geen zedendelicten. Andere festivals hebben grote en terugkerende problemen gehad en het Bråvalla-festival sloot de zaak af na uitgebreid seksueel misbruik.

Een nieuw jaar en een nieuw Sweden Rock-festival. Net als de voorgaande jaren vertelt de politie aan SVT dat ondanks een record aantal bezoekers, het een rustig festival is geweest.

Er moeten ongeveer 40 meldingen zijn geweest van diefstal uit caravans en tenten, enkele gevallen van mishandeling en ongeveer 40 drugsdelicten, maar de politie is van mening dat het over het algemeen een rustig festival is geweest in verhouding tot het aantal bezoekers.

Dit is een groot verschil met andere festivals in het land, zoals het Bråvalla-festival, dat vorig jaar werd gecanceld na uitgebreid seksueel misbruik vorig jaar.

Het Sweden Rock muziekfestival wordt overwegend alleen maar bezocht door blanke autochtone Zweden.

En weer een Sweden Rock geklaard zonder verkrachtingen en taharush, het blijkt dat het mogelijk is om 35.000 dronken hardrockers te verzamelen en het rustig blijft. Waar zou dat toch aan liggen?

Merkwaardig? En toch is de plaats vol met blanke CIS-mannen. Dat zou toch een hel op aarde moeten zijn? Begin te vermoeden dat er iets scheef is met de “feministische” en linkse analyses…

Sweden Rock Festival, geen festival in Zweden heeft meer etnische Zweedse mannen en lichtgeklede vrouwen bij elkaar gepakt. 0 zedendelicten.

Bron:

https://samnytt.se/trots-rekordmanga-besokare-pa-sweden-rock-lugn-festival/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Ondanks recordbezoek aan Sweden Rock: “rustig festival”

 1. Tsja, rockmuziek wordt tegenwoordig als rechts gezien, heb ik me laten vertellen…

  Like

 2. polderboy // juni 12, 2018 om 14:07 //

  Zweedse politici zullen ook wel wat kromme verklaringen hebben klaarliggen hiervoor.

  Na die massale aanvallen op Duitse vrouwen voor de Dom van Keulen werd door een Merkel bendelid gesuggereerd, dat Duitse mannen massaal binnen het huwelijk hun vrouw verkrachten, wat je niet in de statistiek terugvind.
  Daarnaast stelde die politicus dat Duitse vrouwen racistisch zijn en daarom geen aangifte doen als ze door een vreemde Duitse man verkracht worden, maar wel als het een buitenlander is.

  Als ik vroeger zulke onzin thuis verzon, kreeg ik meteen een paar beuken voor mijn kop.
  Maar die bestuurders en politici zijn meestal in hogere milieus opgegroeid, en die lui worden juist getraind om later in die politieke slangenkuilen te overleven met valse trucs en dat soort valse suggestieve betogen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s