Nieuw

Nederland en het Haagse Fake News over asielzoekers

Terwijl op maandagochtend alle toonaangevende Belgische kranten positief het bericht brachten dat België in principe asielzoekers terug mag sturen naar dat land waar ze zich bij het betreden van de EU dienden te registeren, schoot het stress niveau in den Haag naar een zelden getoonde hoogte.

Wat, indien er oplettende Nederlanders zijn die buitenlandse media lezen of hun nieuws halen uit de alternative media en het mocht blijken dat wat de Belgen kunnen, in Nederland angstvallig wordt verzwegen, zoals de meeste flaters van de overheid die elkaar in steeds snellere mate volgen.

Geen Nieuws >>

h/t BertG.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s