Nieuw

‘Merkel spelt Trump de les’ – De zogenaamde iconische foto als leugen en alibi

‘De iconische foto van het jaar’, zo betitelen kranten zoals De Standaard de foto waarop we Angela Merkel midden het G7-gezelschap de Amerikaanse president Trump de les zien lezen, want stoute Donald wilde de slotverklaring niet tekenen.

Maar niets is wat het lijkt. De ‘spontane meeting tussen twee werksessies door’ was in werkelijkheid het sein voor de meegereisde officiële fotografen om hun opdrachtgevers in een gevleide setting te portretteren. Het kiekje dat nu de wereld rondgaat werd geschoten door Jesco Denzel, de geaccrediteerde fotograaf van de Duitse regering, uitdrukkelijk bedoeld als promomateriaal ten behoeve van het thuisfront.

Merkel acteert en doet alsof ze een punt maakt, tot de flits is afgegaan. Daarna is het weer lachen geblazen waarna de volgende mag aanschuiven met zijn fotograaf, in casu zelfverklaarde zonnekoning Emmanuel Macron, die op zijn beurt Donald de les lijkt te lezen.

Lees verder:

https://doorbraak.be/merkel-spelt-trump/?utm_medium=push&utm_source=meldingen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on ‘Merkel spelt Trump de les’ – De zogenaamde iconische foto als leugen en alibi

  1. antiislamnu // juni 12, 2018 om 22:18 //

    Dat maar blijven afzeiken van Trump is echt strond vervelend aan het worden.
    Maar goed ga er maar mee door hier door gaan de mensen juist op Trump stemmen

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s