Nieuw

Merkel-gast vermoordt Iuliana midden in het Viersen Park

Screenshot n-tv

Opnieuw is een meisje het slachtoffer geworden van een wrede moord. De 15-jarige Iuliana werd in het park van Viersen met meerdere messteken afgeslacht. De dader, een man met een “Noord-Afrikaanse uiterlijk en glanzend zwart haar”, is voortvluchtig.

Slechts een paar dagen na de moord op Susanna Feldmann maakt weer een wrede moord de bevolking van Duitsland woedend. De 15-jarige Iuliana werd in het park van Viersen met meerdere messteken afgeslacht door een man die door getuigen beschreven werd als een type met “Noord-Afrikaans uiterlijk en glanzend zwart haar”. De dodelijk gewonde jonge vrouw kon met haar laatste krachten nog in de armen van een dakloze man in het park wankelen. Ze werd door reddingswerkers naar het ziekenhuis gebracht, maar stierf kort daarna aan haar ernstige verwondingen.

De onmiddellijke zoektocht naar de moordenaar verliep aanvankelijk zonder succes. Gisteravond keerde een man waarop de beschrijving van de dader past zich tot de politie in Viersen. De 25-jarige bij de politie bekende Turk is echter al vrijgelaten, omdat hij aantoonbaar niet de dader is. Er wordt na de mesmoord op de jonge vrouw nog steeds gezocht naar een 18 tot 20 jarige Noord-Afrikaan.

Het onderzoek richt zich op dit moment op de vriend van de vermoorde Iuliana. Die heeft zich volgens de huidige informatie verscholen. Hij wordt zowel in Duitsland als in de buurlanden gezocht. Waar deze vriend vandaan komt en sinds wanneer hij in Duitsland is, is echter nog niet gepubliceerd.

Bron:

http://www.freiewelt.net/nachricht/merkel-gast-ermordet-iuliana-mitten-im-park-von-viersen-10074668/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Merkel-gast vermoordt Iuliana midden in het Viersen Park

 1. Het slachtoffer had een relatie met hem? Wat is dan het probleem?

  Like

 2. rotsus1958 // juni 12, 2018 om 11:25 //

  Hoeveel nog en hoe lang duurt het nog voordat dit achterlijke tuig hier in Neanderland verder gaat met moorden.

  Ik ben er volledig klaar mee én voor!!!!

  Maar weet niet of dit volk, de Neanderlanders nog tijdig ontwaken uit hun roes.
  Degene die denkt dat dit nog op een vreedzame manier op te lossen is die zit er vet naast. En elke dag langer wachten brengt onherroepelijk met zich mee dat deze cultuurparels zich vermenigvuldigen en als zij zover zijn dan beste mensen kunnen we zien wat bedoeld wordt met SLOTEN VAN BLOED, want die zullen er met zekerheid gaan stromen!!

  Niemand kan zich hier in dit volledig achterlijk geworden land voorstellen hoe dat eruit ziet, echter moslims weten niet beter en zijn daarbij zo (godsdienst)fanatiek dat ze maar 1 vonkje of COMMANDO nodig hebben om de boel niet over te nemen maar eerst af te slachten.

  Herinner u mijn woorden maar……en dat zal niet zo lang hoeven!!!

  Gegroet,

  Een zeer verontruste Gladiator die zijn zaakjes op orde probeert te krijgen en maken voor de grote “storm” gaat komen want wie niet ziet dat de afleidings manouvres in volle gang zijn en men steeds openlijker aan het liegen en bedriegen is en nu ook nog in PLAIN SIGHT, die is ziende blind en horende doof.

  Liked by 1 persoon

 3. Ze kunnen wel weer woedend zijn. Maar zolang ze debiel blijven stemmen op dit soort partijen blijf je dat houden. Pak Merkel aan. Net als hier zijn we weer geschokt als er iets gebeurd maar blijven we met oogkleppen op stemmen. Stel je voor dat Wilders groot wordt of stel je voor dat die groot wordt. Alsjeblieft denk over een paar jaar na wat en wie je stemt. Durf eens anders te kiezen en je niets aan trekken wat je omgeving daar van vind. Commentaar hebben ze toch wel.

  Like

 4. @rotsus ,jij bent blijkbaar ook klaarwakker en ziet wat het is , wij zijn hier ook klaar .

  Dat er veel ziende blind zijn is niet ons maar hun probleem, beperkingen op wat je mag hebben en wat niet is geen excuus om je niet voor te bereiden.

  het is beter voorbereid te zijn en het niet nodig te hebben dan het nodig te hebben en niet voorbereid te zijn……..

  Maar zoals je weet je kan een paard naar water leiden ,maar je kan het niet verplichten te drinken…….

  Wat het artikel betreft ,de situatie in Duitsland is veel erger dan wordt medegedeeld ,er is echt niet veel meer nodig om de vlam in de pan te doen vliegen ,als dit gebeurt gaat Europa een zeer zware tijd tegemoet .

  Er zijn momenteel twee landen waar het echt op domestiek vlak verkeerd loopt Duitsland en Frankrijk ,er zijn volledige gebieden die buiten controle zijn geraakt , het zijn allemaal enclaves waar de jihad en de overtuigingen van de islam welig tieren ,wetteloosheid is aan de orde van de dag.

  De doofpot die de media heden geworden is zal niet kunnen blijven de informatiestroom afblokken.

  Op een gegeven moment is er meer informatie dan middelen om het te verzwijgen ,deze site is daar een mooi voorbeeld van , waardoor het weleens zou kunnen in het nadeel van de media en de heersers erover game over zijn…..
  Hoe dan ook wees alert ………

  Like

 5. rotsus1958 // juni 12, 2018 om 12:37 //

  @Templars2017,

  Ik weet ik weet, maar hoe vaak heb ik nu al niet opgeroepen om er ook echt iets aan te doen.

  Niets, nakkes, nada, en om maar weer voor de zoveelste keer met misschien wel een goed idee te komen is dat degenen welke nog een laatste restje eigen DENKVERMOGEN onder dat platte bot aan de bovenkant van het lichaam hebben zitten, is het misschien wel zinnig om de koppen eens open en eerlijk bij elkaar te steken en te bekijken welke zaken SAMEN geregeld kunnen worden zoals bijv. het creëren van een netwerk waar men in geval van nood naartoe kan vluchten en waarbij men dan een beetje veilig opgevangen wordt, het maken van allerlei guerilla wapens welke NIET VERBODEN zijn, het preppen met tevens de voorbereiding, het creëren van stasches her en der in den lande met voorraden etc etc etc.

  Maar ik heb het idee dat niemand dit serieus neemt of, wat natuurlijk ook wel kan maar waarvan ik zeker weet dat dit niet zo is, dat men denk de wijsheid zelf wel in pacht te hebben.

  Dit laatste is in principe nog veel gevaarlijker om te denken, maar oké, we will see what will happen in the near near Future!!!

  Gladiator

  Like

 6. The situation in England is like Hell. Sadiq Khan, the London bloody mayor is a muslim like your Rotterdam mayor. As long as people don’t stop Merkel and Macron throwing girls to the wolves we are not safe.

  Like

 7. Yvonne // juni 12, 2018 om 16:46 //

  heer Albert G, dit kind was 15, dat zij zo dom is om met een messentrekker om te gaan is idd fout, dat blijkt wel, maar had die etter niet in Duitsland gelopen en die andere tiener moordenaars ook niet hadden die meisjes nog geleefd, het is het gevolg van dat gestoorde beleid, en zo n meisje denkt ach dat gebeurt mij niet, dus wel

  Like

 8. We worden niet alleen geregeerd door graaiers, baantjesjagers, idioten en halve zolen maar ook door moordenaars.
  Maar zolang het onnozele stemvee op de verraders partijen blijft stemmen wordt het van kwaad tot erger.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s