Nieuw

Mensensmokkelorganisatie Artsen zonder Geweten belooft jihadveerboot te blijven spelen

Screenshot YouTube.

De 629 migranten die zich nu al dagen op het reddingsschip Aquarius bevinden, zullen worden verdeeld over verschillende Italiaanse schepen die hen naar Valencia zullen brengen. Dat zegt de Italiaanse kustwacht. Het schip mocht niet aanleggen in Italië en Malta, waarna Spanje aanbood de haven van Valencia open te stellen.

Toch zegt SOS Méditerranée, de ngo die actief is op het schip, dat het opnieuw mensen zal redden en naar Italië zal proberen te brengen eens de migranten van boord zijn gegaan in Valencia. “Er gaan nog reddingen zijn, het is dan ook absoluut nodig dat de Europese lidstaten samen aanvaardbare oplossingen vinden”, aldus de ngo. De organisatie zegt te handelen “volgens het internationaal maritiem recht” en “de plicht mensen in nood te helpen”.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Mensensmokkelorganisatie Artsen zonder Geweten belooft jihadveerboot te blijven spelen

 1. paulzwueste // juni 12, 2018 om 16:35 //

  Oké.
  Als we maar voldoende torpedo’s geladen hebben…

  Like

 2. Horatius // juni 12, 2018 om 17:26 //

  Wat is nu uiteindelijk de bedoeling van deze nepartsen?

  Dat de totale bevolking van Afrika naar Europa wordt overgebracht en slechts enkele lidstaten die de hoogste uitkeringen verstrekken worden opgezadeld met een enorm probleem.

  Volgens het internationaal maritiem recht is mensensmokkel verboden, zeker als het gaat om personen die opzettelijk stateloos zijn om zodoende een verblijf af te dwingen.

  Deze nepdrenkelingen horen weer op de kust van Afrika te worden afgezet omdat de opvangcapaciteit aan een zekere limiet is gebonden en het maatschappelijke draagvlak voor verdere opvang van economische vluchtelingen sterk is gedaald.

  GENOEG IS GENOEG!

  Like

 3. copywriter // juni 12, 2018 om 19:03 //

  Als we de leugenfabriek van de NOS mogen geloven zijn ze nu onderweg naar Spanje.
  Niets is minder waar. Die schuit ligt op dit moment nog steeds stil in het water op dezelfde plek als vanochtend en in de wijde omtrek zijn geen andere hulpschepen te zien.

  Like

 4. Scarlatti Bombatti // juni 13, 2018 om 00:16 //

  The REAL reason for Europe’s influx of migrants!!! WikiLeaks founder https://www.youtube.com/watch?v=1BLTDD30KZ0

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s