Nieuw

Het vermeende tweede slachtoffer van Ali Bashar is een Duits 11-jarig meisje

Foto: Ali B. © Polizei.

De politie corrigeert informatie over een ander vermeend slachtoffer van de moordenaar van de 14-jarige Susanna. Het is niet, zoals eerder aangenomen, een meisje met een vluchtelingenstatus. Het elfjarige meisje dat door Ali Bashar zou zijn verkracht, is volgens het Openbaar Ministerie een Duits staatsburger.

De elfjarige, die in maart was verkracht door een man uit B.’s onderkomen, was Duits, zei een woordvoerder van het Openbaar Ministerie van Wiesbaden in de avond. Tot nu toe werd aangenomen dat het meisje ook een vluchteling was.

Er waren geen gronden voor detentie. De woordvoerder van het parket zei dat het een onbewezen beschuldiging was. De zaak, die naar verluidt in maart heeft plaatsgevonden, is daardoor pas in mei bekend geworden. De tip kwam niet van de elfjarige zelf, maar van haar ouders. “Het verhaal lijdt tot nu toe onder het feit dat we geen verklaring van haar hebben omdat ze geen verklaringen aflegt”, aldus de nieuwszender n-tv. (SB)

Bron:

https://www.n-tv.de/panorama/Ali-B-s-mutmassliches-zweites-Opfer-Deutsche-article20474955.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6634 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s