Nieuw

Citaat van de week

Het verbazingwekkende van de moderne wereld is dat naties die nooit rassendiversiteit hebben gehad, die nooit vervloekt zijn geweest met deze vreselijke plaag, het vrijwillig hebben geïmporteerd. Oude gevestigde naties, hun volk verenigd door gemeenschappelijke afkomst, religie en cultuur, gooide het allemaal weg en omarmde de dwaasheden en verschrikkingen van het multiculturalisme.

John Derbyshire ,Unz Review

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Citaat van de week

 1. Alphons Mantel // juni 13, 2018 om 09:18 //

  klinkt als een dwangneurose

  Like

 2. Scrutinizer // juni 15, 2018 om 00:10 //

  The nations didn’t, their leaders did.
  What a coincidence they all simultaneously got the same idea, though …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s